Търсите гледачки и ясновидци в Интернет ?

Ако някога сте търсили помощта на гадателка в Интернет, то най-вероятно сте удивени, колко много магове и екстрасенси предлагат услугите си в България. Усещането е такова, че се падат по пет магьосника на глава от населението и всеки  от тях се грижа за отделна част от вашата съдба.

Хората търсещи врачки, най-често питат за несподелена любов, здравословни проблеми, работа или  издирват нещо, което са изгубили. Ясно е разбира се, никой няма да търси гадателите от добро, но малко от хората потърсили помощ по мистичен път  предполагат, че почти със сигурност ще им бъде открита магия (обикновено това е магия за смърти или за раздяла с любимия), която трябва спешно да се развали иначе тежко му и горко му на бедния омагьосан човечец.

Гледачките в този момент се трансформират в магьосници и започват да предлагат услугите си за да развалят магията и след, като ви убедят, че само те могат да го направят и никой друг на тази планета, започва голямото пазарене и предлагането на различни видове пропорционални пакети с магии.

Гледачка
Снимка: en.wikipedia.org

Ето какво с включва обикновено такъв пропорционален пакет с магии:

  1. Разваляне на магията.
  2. Създаване на защита, така че никой повече да неможе да я разбие.
  3. Бонус магия за унищожаване на човекът, който е направил магията.

Едно такова пакетче струва не  евтино разбира се и обикновено то е различно за всеки, защото докато сте говорили с врачката тя най-вероятно е направила оценка на финансовото Ви състояние и до колко сте готови да платите за „торбата с лъжите“.

Смърт

Най-вероятно вие ще си поръчате разваляне на магията, уплашени че смъртта е грабнала косата и се е устремила към вас. Ще имате усещането, че сам господ ви изпраща тази гледачка за да ви отърве от проблемите, но!

В момента на развалянето на магията почти към края на ритуала, ще се установи, че трябва да се направи нещо допълнително защото магьосницата, която ви е лепнала черната магия има силна защита. Тази защита в последствие многократно ще бъде пробивана – за отделно заплащане , но тя пак ще си я възстановява и така докато останете без една стотинка. Тогава, именно тогава идва момента, в който гледачката ще ви каже, че сте изчистили злото от себе си.

Ако  все пак искате да получите помощ от магове и ясновидци, които не претендират да са такива а просто са готови да помагат безвъзмездно елате на нашия форум за ясновидство, тук ще откриете добронамерени хора и истински гадатели готови да ви помогнат, а вие вече си решавате струва ли си да дарите пари или не.