НЛО, забелязано над Уелс, кара изследовател на паранормални явления, да пусне апел във Фейсбук, търсещ свидетели на видяното

Обектът е описан като бързо движещ се, излъчващ една ярка бяла светлина и две по-малки

Дейвис иска да намери някой, който има снимка или видео на НЛО-то

Изследовател на паранормални явления, пуска апел във Фейсбук, следвайки предположения и опитвайки се да намери свидетели на забелязано НЛО над Уелс.
Гавин Дейвис (Gavin Davies) предприема тази стъпка след като в четвъртък вечерта, в нощното небе над Уелс забелязва неидентифицирана група от светлини.
Дейвис споделя, че е бил в леглото, когато вижда бързо движещи се обекти над Хавърфордуест (Haverfordwest).
Той пуска запитване във Фейсбук, опитвайки се да събере информация, снимки и кадри от всеки, който може също да е видял тази група от светлини.
НЛО-то е описано като една силна, ярка светлина, и две не толкова ярки светлини до нея, както и че се е отправило на изток.
Гавин споделя пред списание Carmarthen: “Първото ми подозрение беше, че минава обект от Международната космическа станция, затова направих проверка и се оказа, че той вече е минал.“
Дейвис, който ръководи уеб сайта Paranormal Chronicles (Хроники на паранормалното), споделя пред списанието, че е получил няколко отговора от хора, които също са забелязали този обект същата нощ.
“Това буквално е НЛО,“ казва той. „Не казвам, че това са извънземни, но на този етап не знаем какво точно е това.“
Пост в неговия уеб сайт гласи: „Отчетите показват, че обектът е бил прекалено ярък и голям, за да бъде някакъв познат летящ обект, и е правил доста “драстични” промени в курса”.
„От самия летящ обект не се е чувал никакъв звук. Не толкова ярките светлини, които са “трептели” около обекта, също не са идентифицирани още.
„Ако имате някаква информация или имате възможност да ни предоставите някакъв снимков материал, моля свържете се с нас на имейл: [email protected]

Източник: http://www.mirror.co.uk

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари