Изследователски портал UFO port

НЛО и аномални явления в небето

UFO port  е сайта на българските НЛО изследователи, едно от малкото места, на което можете да откриете достоверна информация за реалните срещи на хората с НЛО и извънземни същества . Всеки мислещ човек, който се опитва да разгадае загадките на Вселената е добре дошъл на нашия сайт.  Ако се  видели някакво аномално явление в небето, което да ви е направило особено впечатление и искате да ни разкажете за него, а ние да го публикуваме, можете  да го направите в социалната мрежа на българските уфолози или да ни изпратите вашите материали на нашите контакти.

Следи от извънземни същества

Дейността на уфолозите от UFO port включва:

 • Изследователски екскурзии за намиране на следи от извънземни, като и търсене на неоспорими доказателства за съществуването на извънземен разум.
 • Документиране  следите от посещенията на извънземните на нашата планета, и предоставянето на достоверна НЛО информация на нашите читатели.
 • Изследване на получените снимки и видеозаписи на аномални и странни явления и определяне на тяхната истинност.
 • Обучаване на астрономи и уфолози.
 • Търсене на отговори и разсъждения по въпросите:
 1. Създаване на вселената.
 2. НЛО
 3. Извънземни същества и какви точно са те?
 4. Смисълът на човешкото съществуване.
 5. Аномални и странни явления.
 6. Астрология и астрофизика.
 7. Смисълът да съществуваме в вселената.

Както и много други интересни въпроси каращи човек да спре и да се замисли: „Кой сме ние?“ и „Кой са те?“

Загадките на Вселената

Вселената е нещо голямо и необятно, дом на безброй звезди, планети, галактики и измерения  пълна е с толкова много загадки, които може би никога няма  да можем да разгадаем. Но все пак Вселената колкото и загадъчна  и странна да е за физиците, тя се подчинява на прости, а защо не и на сложни физични закони. Тези  физични закони,  се проявяват и на Земята, която е част от тази вселена самите ние хора сме част от нея, извънземните също са част от вселената НЛО обектите тези неразгадани летящи обекти били те достоверни или измамни също са част от Вселената. Вселената е повече от Бог, защото самият Бог е част от вселената. Това дава изключителна тема за размисъл на уфолозите в България и по света. Всеки човек вярващ или не в извънземни поне веднъж се е запитвал, къде е краят на Вселената, и как е възможно да съществува толкова голямо нещо, че да не съществува край в който то да свършва. Най голямата, загадка на вселената, е нейната безкрайност, но това разбира се не е сигурно защото никой не  е бил на там.

Математически загадки

Знаете ли, че математиката такава каквато я познаваме е не вярна защо от самото си съществуване тя се основава на грешни математически теореми и твърдения. Математиката е стъпила върху сгрешена основа и всички математически теореми са  само донякъде верни, и само в света, който познаваме ние хората. Ами ако извънземните  например живеят в други измерения, там където не важат тези закони, в различните измерения според нас важат различни физически и математически закони.  Това може да ни  наведе на мисълта, че ние можем да видим физически НЛО само ако самите извънземни са от нашата вселена и само ако, са от нашето измерени.