В Торонто станали очевидци на НЛО

НЛО в небето над Торонто Снимка:dailymail.co.uk

Жителите на Торонто станали свидетели на неидентифициран летящ обект. Един очевидец дори се обадил в полицията озадачен от това, което вижда

Множество снимки и видео на което е заснет яркия светещ се диск били  качени в YouTube и в социалните мрежи започнало поредната дискусия за кораби на извънземните и  възможните причините за появата на това НЛО.

„Аз никога не съм вярвала в извънземните, но сега… Аз не зная що за обект видях през тази нощ, но това, което видях не беше дело на хората, определено беше с извънземен произход. “ Написала Роксана Малеки, към коментарите на видеото, което тя е качила в Facebook.

По думите на жената, тя забелязала в нощното небе голям светещ се диск, когато отивала на кино.

„Аз силно нервничих, всички крещяха и се питаха един друг: Какво е това ? “

Голяма част от свидетелите на странното явление в небето на Торонто, се обърнали към социалните медии да с молба да разпространят информацията за летящия обект, въпреки, че един изплашен землянин вече се бил обадил в полицията за помощ срещу нашествениците.

Канадски полицай, написал в своя Twitter:

„Служа в полицията на Торонто повече от 15 години, но днес за първи път имаме  повикване свързано с НЛО.“

Друга свидетелка пък съобщила на Mail Online, че забелязала ярка светлина, когато обядвала в своят апартамент на 15 етаж, жената записала НЛО-то на видео и го качила в Интернет, където вече е видян повече от 4000 пъти.

„Обекта беше действително високо, той беше кръгъл и светеше много ярко. От начало аз си помислих, че това е звезда или МКС, но той беше много по-ярък. Въобще не зная що за чудо съм видяла. Това нещо висяло в небето, цели 25 минути, пред очите на всички.“ -Споделя изплашената жена.

По-късно месните СМИ разпространили информация, че най-вероятно НЛО-то, което са видели гражданите на Канадския град Торонто е квадрокоптер пуснат от покрива на висок жилищен блок. Уфолозите, обаче не вярват на подобно замазване на случилото се и търсят обяснение в неземния характер на обекта.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари