Вечерна медитация – Мантра преди сън

Медитация, която можете да слушате вечер, преди сън. Слушайки тази мантра, непосредствено преди сън вие ще заспите и ще спите спокойно през цялата нощ до сутринта. Тази практика ще открие съзнанието ви за интересни сънища. Ще спите блаженно и дълбоко. А  през следващия ден ще бъдете спокойни и пълни със сила и енергия . Всички ваши начинания ще стават с лекота…  от  само себе си…. Ще ви се увеличи жизнената сила, ще почуствате мощна енергийна вълна от положителна енергия на вселената.

Видео медитацията през цялото време ще показва това раздвоено лице. Това е лицето на на известен художник с огромна вътрешна енергия. Не е случайно, че ще виждате Салвадор Дали, неговото лице притежава и отдава силна творческа енергия. Но вие може да не гледате в монитора през цялото време, когато се уморите  по един естествен начин ще затворите очи.

Преди да пуснете медитацията създайте спокойна обстановка. Не бива да бъдете обезпокоявани по време на сеанса. Когато включите видеото настройте звука така, че в началото когато се чуват почукванията, трябва да ги чувате съвсем тихо и комфортно.

2 1 гласуване
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Александра
Александра
4 years ago

Благодаря и за тази медитация!