ВЕЗНИ | дневен хороскоп за 08.02.2021

ВЕЗНИ
Днес ще можете да покажете какво сте подготвили през почивните дни. Несъмнено ще оценят усилията ви, но и ще ви натоварят с по-големи отговорности. Днес може да стигнете до сериозни заключения, но те едва ли ще са трайни.

Везни 16.05 – 23.05.2016 г.

зодия

хороскоп за везниБлагодарение на Венера и Юпитер, вие ще може да се помирите с някаква стара случка, или с даден човек. Когато в петък властват Венера и Меркурий, вие ще намерите общ знаменател и вече няма да изпитвате нужда да помните всички разстройващи подробности. В неделя, луната в дева, ще ви наведе на мисълта, че в миналото доста често сте правили от мухата слон. За вас ще е добре по-бързо да признаете това свое поведение и да го избягвате за в бъдеще. Подчертаният земен елемент цени чувството за реалност, а ретроградният Меркурий се опитва в момента да се отдаде на този стремеж. И в тази ви позиция на вас ви е доста трудно да разберете дали сте мухата или слона – дали сте някой незначителен или все пак сте важен? А какво ще кажете за една хармонична позиция в средата?

Любов: Ето че вече нещата се изясняват в междуличностните ви отношения. Вие обсъждате дадени въпроси и веднага се насочвате към същността им. Стъпка по стъпка, това ви позволява да разрешите някои недоразумения и да разберете гледната точка на вашия партньор. Романтиката малко понакуцва тази седмица, но тази тенденция се променя леко след вторник. Не бъдете критични и създайте приятна атмосфера!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *