Викане на духове

Духове на умрели хора

Загубата на близък човек винаги води до много страдания. Смъртта се преживява тежко и  винаги има недоизказани неща неща, които сте забравили да попитате, или просто не сте имали време да го направите. За това хората търсят контакт с умрелите чрез спиритически сеанси, ходене по врачки, или просто се опитват да призоват душата на умрелия сами. Не винаги обаче се получава , в повечето случай резултатите от такъв разговор с отвъдното са неясни, а не рядко водят и до тежки последствия както за душата на умрелия, така и за здравето на живия човек.

Всичко за викането на духове и общуването с душите от царството на мъртвите ще може да научите в този материал. Представил съм ви тайни ритуали за призоваване на духа на умрял човек и съвети: „Как получим  на отговор от мъртви хора?“

Викане духове на умрели хора може да се се осъществява посредством ритуали за призоваване на духа на мъртвия, който по различни начини показва своето присъствие пред медиум и  жалещите да получат отговор от отвъдното (така наречените Спиритически сеанси).

В България гадателката Вангелия Гущерова (баба Ванга),  е  станала известна с способността си да вижда духове и разговаря с умрелите. За съжаление баба Ванга сега не е сред живите, но в Интернет са останали множество видео клипове как тя разговаря с мъртви хора и успокоява техните близки. Най-известният филм за ванга, е направен от журналиста Тома Томов – „Тъй рече Ванга“, Можете да видите част от него :

Гадателката от Петрич изпадала в транс и влизала в контакт с починали близки на хората, тя с точност назовавала имената на умрелите, обстоятелствата около смъртта и понякога те предавали важна информация за близките.

Ако искаме да извикаме извикаме душата на мъртвия  в днешно време обаче не можем да разчитаме на „Петричката Врачка“, тъй като Вангелия Гущерова е починала още през 1996 година в град Софи на 85 години, въпреки, че е знаела точната дата и час на смъртта си не е могла нито тя, нито лекарите да предотвратят неизбежното.

 

Как да извикаме духът на умрял човек в домашни условия?

Духове на умрели хора

В мрежата има множество публикации с сложни спиритически сеанси за викане на духове, но повечето от тях са пълна измислица и не работят. Душите на мъртвите не бива да бъдат призовавани с заклинания защото това е един неправилен начин и може да доведе до страдание на душата в задгробния и живот.

Викане на духове с помощта на медитация. Медитацията е добро средство за общуване с  мъртви хора. За да започнем сеанса, в който ще призовем духа на умрелия трябва 3 дни да ядем само постно ядене без хляб, без абсолютно нищо сладко, без алкохол. На четвъртия ден не бива да ядем цял ден нищо и вечерта когато стане тъмно, можем да започнем призоваването на духът чрез медитация:

Легнете на леглото затворете очи, представете си лицето на умрелия, опитайте се да си представите всички детайли. В момента когато в съзнанието ви изплува бегъл образ , вдишайте дълбоко въздух и го задръжте няколко секунди, ще видите как образа на духа става все по-ясен с всяка секунда задържане на въздуха. Когато умрелия се появи пред вас в ясен образ задайте му мислено въпроса, на който търсите отговор. Духът може би ще ви отговори, но не всички души  имат възможност  да говорят от отвъдното. Духовете на хора попаднали на оня свят с незавършени дела в светския си земен живот могат да се свързват със своите близки по този начин.

Духът на умирялия се призовава да дойде по време на сън. Умрелите са чести гости в съня на живите им близки хора. Обикновено те идват за да предупредят за някаква опасност или просто да съобщят нещо важно от отвъдното. В повечето случай срещите с духове по време на сън са случайни, но понякога духът може да бъде предизвикан и поканен да дойде по време на  сън. Ето какво трябва да направите за да призовете умрелия в сънят си:

Отидете на гроба на умрелия, прелейте вода от бутилка и кажете някакви мили думи за умрелия, накрая се обърнете към него по име: „Ела тази нощ искам, да ти кажа нещо важно.“ Когато си тръгвате от гробищата вземете бутилката с вода със себе си и вечер преди да си легнете намокрете лицето си с останалата вода от бутилката. Не се бършете с кърпа, нека водата сама изсъхне на лицето ви. След това си легнете, угасете всички лампи, телевизори и подобни неща. През нощта ще сънувате умрелия, но понякога сънят може да дойде на следващата вечер. Вие трябва да се миете с водата докато не го сънувате. Имайте предвид, че разговора може да не е този който  очаквате, просто защото в реалния живот човек общува с помощта на мозъка и физическото си тяло, а в съня с астралното тяло, то влиза в контакт с починалия. Именно астралното тяло – така наречената душа, се отделя от тялото след смъртта на човек.

Какво не трябва да правим когато викаме духове?

Не се карайте с душата на умрял. За умрелия като казват или добро, или нищо. Никога не си позволявайте да се карате с дух на умрял човек, не винаги душата е отговорна за земните грехове на човека. Ако сте ядосани на мъртъв човек не призовавайте просто неговия дух, защото в противен случай може да ви сполети беда.

Не викайте повторно духът, ако той не е дошъл от първи път, щом духът не се явява значи има някаква причина за това. Може би вие е сте обидили душата или тя е възпрепятствана по някакъв начин да се появи пред вас. Не бъдете настойчиви, духовете не винаги искат да общуват с хора.

Не задавайте глупави въпроси на душата. Умрелите не обичат да ги безпокоят с въпроси от сорта:

– Кога ще се умъжа?

– Кой са печелившите числа от тото?

– Кога ще ще умра?

-Разкажи ми за живота след смъртна…

Когато извикате дух, повече слушайте, не бързайте да задавате куп безсмислени въпроси. Душата на умрелия не бива бъде обезпокоявана с глупости и наивни питания. Често пъти духът идва сам за да ни каже нещо важно.

След като сте призовали душата, независимо дали дали тя е преминала границите на задгробния живот и се е явила пред вас или не, винаги ходете в Църква и се молете за упокой на душите мъртвите защо само това е начина да им помогнем.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари