Вълшебен амулет за здраве с Оргон. Символа на мантра ОМ

Амолет Orgonite Om

Амулет от Оргонит със символа на Ом.  Колие за  изцеление. Огърлица с положителна енергия. Ръчно изработена за хора интересуващи се от  медитация.

Открих този амулет в интернет, ако някой иска да си го купи нека натисне на снимката, аз лично си го поръчах понеже в последно време се опасявам за здравето си.  Ще пиша допълнително, какъв е бил ефекта при мен след време. А сега чакам с нетърпение да дойде.

Амолет с Оргонит Вземи енергията на живота от Оргонита в амулета! Натисни на снимката за да се отвори]

Откриха истински Амулет за здраве. Съчетанието на елементите  и символите в този елемент е такова, че да привлича здраве и щастие.

Какво е Оргонът

Оргонитът е вещество, произведено от смола, метали и кварц, което балансира и хармонизира биоенергията, известна иначе като оргон, чи или прана.

„Оргонът е лампа, универсална енергия, която присъства във всичко. Това е, което спира гниенето и създава Изцеление.“

ОРГОН-прана, жизненост, ки, чи, мана, универсална енергия … и т.н.

Д-р Вилхелм Райх, австрийски гинеколог, изследва оргоновата енергия в по-ранната част на 20-ти век и на нейните открития се основават съвременни оргонитни устройства. В своите изследвания д-р Райх открива, че органичните материали привличат и задържат енергията на оргон, докато неорганичните метали едновременно привличат и отблъскват енергията.

Оргонитът се основава на тези два принципа. Това е 50-50 смес от смола (органична, поради факта, че се основава на петрохимикали) и метални стружки (неорганични). В матрицата на оргонита се добавя и кварцов кристал. Енергията, която е извън баланс, се абсорбира в оргонита с помощта на смес от метал и смола и се връща в здраво, светло състояние благодарение на вградения кристал.
Какво прави Orgone?

Orgone взема мъртъв оргон (DOR) и го преобразува в orgone (OR), което
Определението е пълно с жива енергия.

Какво се случва, когато добавите кристали към Orgone?

Кристалите имат естествена способност да организират енергия и да насочват потока на енергия.
Поставяйки кристали в Оргон, кристал е в състояние да насочи потока
Енергията и органите повишават способността за преобразуване на DOR .