ВОДОЛЕЙ | дневен хороскоп за 08.02.2021

ВОДОЛЕЙ
Не е лошо днес да прочетете обявите за работа, все може нещо да ви заинтригува, независимо дали сте ангажирани. Сравнително приятен ден, в който дори може да ви съобщят добра новина за разрешаването на паричен проблем.

Водолей 16.05 – 23.05.2016 г.

Хороскоп

хороскоп водолейВъзможно е тази седмица да се прояви това така дълго жадуваното чувство за дом и емоционална сигурност. Меркурий и Венера се достигат под знака на телец. Заедно с влиянието на Юпитер и Плутон, вие може най-после да се почувствате добре и здраво стъпили на земята. Сега семейството също може да се окаже много важна тема. Добре е да знаете от къде идвате и какъв отпечатък е оставило това върху вас. Ако до момента сте били в противоречие с вашия произход, сега е момент, в който ще се почувствате горди с вашето минало. Давайте напред и оценете положителните страни на това, което ви се случва. Във вторник и сряда със сигурност ще усетите тази връзка с вашите предци. Ако все пак това не ви заинтригува, пак ще се почувствате по-добре в четвъртък, когато луната минава под знака на лъва.

Любов: Може да се чувствате сигурни и защитени във вашата връзка. Юпитер е в дева, в опозиция на Нептун, който е в риби, и това е индикация, че се нуждаете от надежден партньор, който да ви даде малко стабилност, за да може с него/нея да изживеете нещо конкретно, реално и разумно. В замяна на това, вие ще направите партньора си щастлив с гениалните си идеи – които могат да са ви от голяма полза тази седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *