Вземи четирилистна детелина и пусни щастието в живота си

Четирилистни детелини

Четрилисна детелина

Вземете тези четири лисни детелини от UFOport и ще забележите как с всеки изминат ден във всички отношения ще ставате все по-добре и по-добре. Посещавайки тази страница, вие отправяте сигнал към вселената, че сте готови за щастие и позволявате на щастието да влезе в живота ви. Процеса е започнал и той не може да бъде спрян и той ще продължи навсякъде и във всичко,  което правите, докато спите, учите, работите, целувате любимия човек и ли спортувате. Този процес  привлича щастие и радост. Но част от този процес трябва да се извърши именно сега именно докато гледате четирилистните детелини. За това е нужно просто:

  1. Да съсредоточите вниманието си на детелините.
  2. Поемете дълбоко въздух, напълнете белите си дробове максимално.
  3. Задръжте въздуха и пребройте до четири.
  4. Бавно издишайте произнасяйки думите „Аз съм… „.

Не забравяйте, че можете да се връщате, на тази страница винаги, когато имате нужда от това. Това ще ви зарежда с положителна енергия, ще ви избави от стреса, ще ви направи щастливи, успешни и уверени в себе си хора. Споделяйте  детелините с приятелите си и тяхната сила ще се умножи стократно.

 

 

Вземи четирилистна детелина и пусни щастието в живота си
4.5 (89.23%) 13 vote[s]

8
Оставете коментар:

6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Iva

С Йорго,с който спряхме да кореспондираме,вече 2 месеца ще имаме ли връзка,или това ще си остане само авантюра.Той изпитва ли това силно влечение,което аз изпитвам към него?

Petya

Ще се съберем ли с мъжа с който имах връзка 9 месеца

Стефан

Здравейте,от известно време не ми върви. Не завърших образованието си,остана ми държавен изпит за лекар,работа свястна не мога да намеря на първо време. Какво ще се случи,моля Ви!?

Петя

Ще се омъжа ли за мъжа ,с който имам връзка

Mariq

Mariq 260883
Кога ще срещна мъжът до мен