Вземи четирилистна детелина и пусни щастието в живота си

Четирилистни детелини

Четрилисна детелина

Вземете тези четири лисни детелини от UFOport и ще забележите как с всеки изминат ден във всички отношения ще ставате все по-добре и по-добре. Посещавайки тази страница, вие отправяте сигнал към вселената, че сте готови за щастие и позволявате на щастието да влезе в живота ви. Процеса е започнал и той не може да бъде спрян и той ще продължи навсякъде и във всичко,  което правите, докато спите, учите, работите, целувате любимия човек и ли спортувате. Този процес  привлича щастие и радост. Но част от този процес трябва да се извърши именно сега именно докато гледате четирилистните детелини. За това е нужно просто:

  1. Да съсредоточите вниманието си на детелините.
  2. Поемете дълбоко въздух, напълнете белите си дробове максимално.
  3. Задръжте въздуха и пребройте до четири.
  4. Бавно издишайте произнасяйки думите „Аз съм… „.

Не забравяйте, че можете да се връщате, на тази страница винаги, когато имате нужда от това. Това ще ви зарежда с положителна енергия, ще ви избави от стреса, ще ви направи щастливи, успешни и уверени в себе си хора. Споделяйте  детелините с приятелите си и тяхната сила ще се умножи стократно.

 

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

8 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Iva
Iva
6 years ago

С Йорго,с който спряхме да кореспондираме,вече 2 месеца ще имаме ли връзка,или това ще си остане само авантюра.Той изпитва ли това силно влечение,което аз изпитвам към него?

Petya
Petya
6 years ago

Ще се съберем ли с мъжа с който имах връзка 9 месеца

Стефан
Стефан
6 years ago

Здравейте,от известно време не ми върви. Не завърших образованието си,остана ми държавен изпит за лекар,работа свястна не мога да намеря на първо време. Какво ще се случи,моля Ви!?

Петя
Петя
6 years ago

Ще се омъжа ли за мъжа ,с който имам връзка

Mariq
Mariq
6 years ago

Mariq 260883
Кога ще срещна мъжът до мен