Ясновидство по телефона или Skype

безплатно ясновидство по телефона

Алтернатива на лична среща с гадател, е ясновидството по телефона или личен разговор с ясновидец по  Skype. Това е възможност да поговорите с ясновидец без да излазите от вкъщи.

Подобен род общуване обаче има своите плюсове и минуси.

За разлика от ясновидството по телефона, при личен контакт,  Вие можете да бъде поразени от силното влияние на ясновидеца. Вместо положителен ефект обаче е възможно да се навреди. Въпреки това ясновидството по телефона, може да бъде по – неточно  зареди загубата на визуален контакт.

В днешно време съвременните технологии позволяват на хората да се виждат и да си говорят на разстояние, ясновидството по Skype би било добра алтернатива, както на гадаенето по телефона така и на живата среща с ясновидец. С помощта на програмата Skype, Вие можете да се свържете с ясновидец и да обсъдите вашите проблеми.

помощ от ясновидец

Ясновидство по телефона или Skype
5 (100%) 1 vote

Оставете коментар:

46 Коментари в "Ясновидство по телефона или Skype"

Sort by:   newest | Най-нови | Най-популярни
Латинка ценова ангелова

Не ми върви в нищо имам ли магия

Здравейте аз имма ну,жда от вашата помощ ако можете да се свържете с мене по скайп

Нела Стоянова михаилова

Здравейте искам да знам от скоро време сам женена ще има ли бъдеще сас него и ште има ли скоро време бебе

Здравейте, искам да за бъдещето на децата ми много боледуват , ще се оправят ли и заедно ли ще бъдем със съпруга ми много не се разбираме

Нели-06.02.1971г.,ще продължи ли връзката ми с Емил-09.09.1980г.,защото подозирам че е започнал и др. връзка ,ще бъде ли той само с мен,или ще се разделим,заради друга.Благодаря ви.