Ясновидство по телефона или Skype

безплатно ясновидство по телефона

Алтернатива на лична среща с гадател, е ясновидството по телефона или личен разговор с ясновидец по  Skype. Това е възможност да поговорите с ясновидец без да излазите от вкъщи.

Подобен род общуване обаче има своите плюсове и минуси.

За разлика от ясновидството по телефона, при личен контакт,  Вие можете да бъде поразени от силното влияние на ясновидеца. Вместо положителен ефект обаче е възможно да се навреди. Въпреки това ясновидството по телефона, може да бъде по – неточно  зареди загубата на визуален контакт.

В днешно време съвременните технологии позволяват на хората да се виждат и да си говорят на разстояние, ясновидството по Skype би било добра алтернатива, както на гадаенето по телефона така и на живата среща с ясновидец. С помощта на програмата Skype, Вие можете да се свържете с ясновидец и да обсъдите вашите проблеми.

помощ от ясновидец

Ясновидство по телефона или Skype
5 (100%) 2 votes

Оставете коментар:

56 Comments on "Ясновидство по телефона или Skype"

newest oldest most voted

Интересувам се има ли магия на мен, на децата ми, на семейството ми?
Благодаря предварително

Здравейте! Ще се сдобрим ли с човека който много обичам! Скоро ще ми се обади ли?

Здравейте! Аз искам да Ви питам?,Ще ми се обади ли човека,който обичам?.В момента нещата не са добри!Ще бъдем ли пак заедно! И какво да направя за да се съберем отново.!?

Здравейте! Бихте ли ми казали,как да изтрия въпросите който съм Ви изпратила.Тъй като не получавам отговор на тях! КАК ДА ГИ ИЗТРИЯ!? Благодаря!

Как да изтрия въпросите си към Вас!?? Тъй като не получавам отгови на тях!?😠

Елка Ангелова

Ще мога ли да продам апартамент а ида си купя в шумен

Ще се ожене ли за юнус