Ясновидство по телефона или Skype

безплатно ясновидство по телефона

Алтернатива на лична среща с гадател, е ясновидството по телефона или личен разговор с ясновидец по  Skype. Това е възможност да поговорите с ясновидец без да излазите от вкъщи.

Подобен род общуване обаче има своите плюсове и минуси.

За разлика от ясновидството по телефона, при личен контакт,  Вие можете да бъде поразени от силното влияние на ясновидеца. Вместо положителен ефект обаче е възможно да се навреди. Въпреки това ясновидството по телефона, може да бъде по – неточно  зареди загубата на визуален контакт.

В днешно време съвременните технологии позволяват на хората да се виждат и да си говорят на разстояние, ясновидството по Skype би било добра алтернатива, както на гадаенето по телефона така и на живата среща с ясновидец. С помощта на програмата Skype, Вие можете да се свържете с ясновидец и да обсъдите вашите проблеми.

помощ от ясновидец

Ясновидство по телефона или Skype
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

63
Оставете коментар:

46 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Милка

Здравейте! Аз искам да Ви питам?,Ще ми се обади ли човека,който обичам?.В момента нещата не са добри!Ще бъдем ли пак заедно! И какво да направя за да се съберем отново.!?

Милка

Здравейте! Бихте ли ми казали,как да изтрия въпросите който съм Ви изпратила.Тъй като не получавам отговор на тях! КАК ДА ГИ ИЗТРИЯ!? Благодаря!

Милка

Как да изтрия въпросите си към Вас!?? Тъй като не получавам отгови на тях!?😠

Milka

Моля ви да ме включите в СКАЙП. Отговор.

Milka

Здравейте Странен ! Имам проблем. Мога ли да задам въпроса си КЪМ ВАС по СКАЙП. Скайпа ми е milka.v.toteva. Отговор . Благодаря.

Milka

Не Мода да изпратя снимки. Опитвам се но не се получава. Ако искате данни ще ви ги изпратя по скайп. Мой и негови.

Milka

Здравейте Странен! опитвах се да изпратя снимка по скайп. Но сгреших и я изтрих. И по вече не мога да се свържа с вас. Не мога да ви изпратя нови снимки.