Ясновидство и гледане

Ясновидство по телефона или Skype

безплатно ясновидство по телефона
Сподели:

Алтернатива на лична среща с гадател, е ясновидството по телефона или личен разговор с ясновидец по  Skype. Това е възможност да поговорите с ясновидец без да излазите от вкъщи.

Подобен род общуване обаче има своите плюсове и минуси.

За разлика от ясновидството по телефона, при личен контакт,  Вие можете да бъде поразени от силното влияние на ясновидеца. Вместо положителен ефект обаче е възможно да се навреди. Въпреки това ясновидството по телефона, може да бъде по – неточно  зареди загубата на визуален контакт.

В днешно време съвременните технологии позволяват на хората да се виждат и да си говорят на разстояние, ясновидството по Skype би било добра алтернатива, както на гадаенето по телефона така и на живата среща с ясновидец. С помощта на програмата Skype, Вие можете да се свържете с ясновидец и да обсъдите вашите проблеми.

помощ от ясновидец

Ясновидство по телефона или Skype
5 (100%) 1 vote

29 Отговора

  1. Здравейте!Имах връска със един мъж две години.Връката ни беше тойна и двата сме обвързани…Последните месеци преди да се разделим самата аз няма много възможнаст и вариянт да се виждам със него имах пречки от мъжът си и рабата си…Той ме помоли да намеря начин да бъде заедно и да се видим….Аз намелих начин споделих му го и той се съгласи..Каза че.не може без мен и не е готов на удар не е готов да се разделим защото не можел без мен вече и ме искал много….Уговорих ме си среща за една вечер но при мен имаше пречки да отида на срещана от мъжът ми…И не можехме да се видим..След 4 дена той ме потърси и ми каза че слага край на връзката заради жена си..Не искал повече да и изневерява …което ме уби..Защото преди 4 дена каза че.не може без мен и е готов на всимко да продължим..искам да знам ако може този мъж имали направе на магия от жена си…

  2. Здравейте. Имам сериозни проблеми с мъжа ми. От една година е агресивен не се пприбира имаме постоянни скандаали в семейството. На път сме да се разделим. РРазбрах, че има друга жена, и че тя му е направила магия. Не се прибира в къщи и постоянно си пише по телефона с нея. Имам 3 деца и съм сигурна, че тя иска да е с него на всяка цена.

      1. След като се е влюбил аз какво да правя ! какво ще стане !ще се раздели ли със нея и кога !какво е решил да прави със семейството си!

  3. дали ще ми вари в живота и дали някога ще спечеля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *