Ясновидство по телефона или Skype

безплатно ясновидство по телефона

Алтернатива на лична среща с гадател, е ясновидството по телефона или личен разговор с ясновидец по  Skype. Това е възможност да поговорите с ясновидец без да излазите от вкъщи.

Подобен род общуване обаче има своите плюсове и минуси.

За разлика от ясновидството по телефона, при личен контакт,  Вие можете да бъде поразени от силното влияние на ясновидеца. Вместо положителен ефект обаче е възможно да се навреди. Въпреки това ясновидството по телефона, може да бъде по – неточно  зареди загубата на визуален контакт.

В днешно време съвременните технологии позволяват на хората да се виждат и да си говорят на разстояние, ясновидството по Skype би било добра алтернатива, както на гадаенето по телефона така и на живата среща с ясновидец. С помощта на програмата Skype, Вие можете да се свържете с ясновидец и да обсъдите вашите проблеми.

помощ от ясновидец

1 1 гласуване
Article Rating
63 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Milka
Milka
7 years ago

Не Мода да изпратя снимки. Опитвам се но не се получава. Ако искате данни ще ви ги изпратя по скайп. Мой и негови.

Milka
Milka
7 years ago

Здравейте Странен! опитвах се да изпратя снимка по скайп. Но сгреших и я изтрих. И по вече не мога да се свържа с вас. Не мога да ви изпратя нови снимки.

Milka
Milka
7 years ago

milka.v.toteva Това е скайпа ми.

Milka
Milka
7 years ago

Здравейте Странен! Скайп. Milka.V.Toteva Чакам връзка с ВАС.

Milka
Milka
7 years ago

Milka.V.Toteva

Борислава
Борислава
7 years ago

Здравейте, това е скайпът ми – bshad. (с точка накрая). Моля да се свържете с мен имам въпрос.

Milka
Milka
7 years ago

Здравейте СТРАНЕН. Отново ви пиша. Това е съобщението което ми се изписва когато се опитам да ви пиша по скайп.[16:08:37] *** Работа UFOport не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност. Какво трябва да направя за да се свържа с ВАС.
*** Отговор.

Milka
Milka
7 years ago

Здравейте! Не мога да се свържа с вас по скайп. искам да ви задам въпрос. Моля за вашият отговор. Въпроса ми е личен и бих искала да го задам на ваш имейл. Възможно ли е това?

Milka
Milka
7 years ago

Здравейте! Отговаряте ли на въпроси по скайп.? Имам скайп с Вас но съобщението ми не е прочетено, или не е получено.

Пепи
Пепи
7 years ago

Моля за информация.Съжалявам, ако това е неправилното място за въпроса си.Опитах многократно да се регистрирам, но постоянно ми изписва , че съм сгрешила. буквите.Искам да се регистрирам.До този форум ме доведоха проблеми, сходни с тези на някои от потребителите.Надявам се на помощ и яснота.Болкаата е голяма, неописуема…Предварително благодаря.Моята история накратко -брак от 15 години, преди това бяхме гаджета още 7.Голямата любов.В семейния ни живот е имало всичко, За мен всичко си е било нормално.Чувствала съм се щастлива.Винаги съм смятала, че споровете са решавани със съгласие и компромиси.Признавам грешки съм допускала в общуването.Но никога не съм изнерявала или пожелавала друг.Уви за него не било така.Имал е разни краткотрайни връзки.Уж не били важни.но явно преди 5години -тази възка с жена Магдалена е различна/.Към момента- от половин година не живее с нас.Не иска дори да разговаряме.Не сми стигнали до откровен разговор.Няма я близостта.Той казва , че не длъжен да споделя .Липсва ми ужасно.той е най-близката ми душа.Така желая отново да имам семейството си и да живеем в мир и любов.Сега твърди , че не можел повече да се подтиска.Вижда всичко черно и лошо, като че не помни прекрасните моменти на радост и щастие.Имаме 2 деца-на 14 и на 9 години.Държанието към мен е като към досадна подробност.Незачитане, неуважение.Сякаш най-добре е да изчезна завинаги.А преди никога не било така..Обичам семейството си.Притеснявам се за децата си-искам да имат 2родители, да живеят в сигурност, че са обичани и желани.Искам да ги възпитаваме в любов, вяра и доброта.Искам отново да се смея и радвам.Искам и той да е щастлив, както е бил.Моля , насочете ме към кого да се обърна.Мисля , че е магия.Бих се радвала на мненията ви и информация как да се регистрирам.Казвам се Пенка-30.11.75…съпруг-Николай-16.10.73

Копирам коментара си тук.Моля за отговор и насока, ако ви е възможно.Предварително благодаря.

Десислава
Десислава
7 years ago

Казвам се Десислава на 10.07.1976 отскоро познавам един мъж Ангел 1985 г. на 31 г.и.той мисля че е влюбен в мен. Дали съм права.Дали ме обича?

Дани
Дани
7 years ago

Здравейте искам да ви попитам мъжът ми Илия е в затвора от 19.10.2015г дали ще го освободят предсрочно на половината на присъдата или ще я излежи цялата до края от(2г.6мес.). Роден е на 14.06.1977г. Благодаря ви предварително.

ЦВЕТАНКА ДИМИТРОВА КРЪСТЕВА
ЦВЕТАНКА ДИМИТРОВА КРЪСТЕВА
7 years ago

Цветанка родена съм на 10.10.1966 в 7.50 гр.Г.Оряховица.Кога ще започна работа и къде в кой град?

Костадинка
Костадинка
7 years ago

ще се варнели сапругат ми при нас и кога ще стане.