Ясновидство и гледане

Ясновидство по телефона или Skype

безплатно ясновидство по телефона

Алтернатива на лична среща с гадател, е ясновидството по телефона или личен разговор с ясновидец по  Skype. Това е възможност да поговорите с ясновидец без да излазите от вкъщи.

Подобен род общуване обаче има своите плюсове и минуси.

За разлика от ясновидството по телефона, при личен контакт,  Вие можете да бъде поразени от силното влияние на ясновидеца. Вместо положителен ефект обаче е възможно да се навреди. Въпреки това ясновидството по телефона, може да бъде по – неточно  зареди загубата на визуален контакт.

В днешно време съвременните технологии позволяват на хората да се виждат и да си говорят на разстояние, ясновидството по Skype би било добра алтернатива, както на гадаенето по телефона така и на живата среща с ясновидец. С помощта на програмата Skype, Вие можете да се свържете с ясновидец и да обсъдите вашите проблеми.

помощ от ясновидец

Сподели в соцоалните мрежи:

42 Отговора

 1. Здравейте искам да знам от скоро време сам женена ще има ли бъдеще сас него и ште има ли скоро време бебе

 2. Здравейте, искам да за бъдещето на децата ми много боледуват , ще се оправят ли и заедно ли ще бъдем със съпруга ми много не се разбираме

 3. Нели-06.02.1971г.,ще продължи ли връзката ми с Емил-09.09.1980г.,защото подозирам че е започнал и др. връзка ,ще бъде ли той само с мен,или ще се разделим,заради друга.Благодаря ви.

 4. От 4 години близо имам връзка с мъж. От една година само се караме. Как ще продължи тази връзка. Ще се оправят ли нещата между нас. Ще живеем ли заедно.

 5. Харесвам един човек много ще имам ли връзка с него и дали и той ме харесва?

 6. Имам съмнения за проблими с щитовидната жлеза.Имам някои симптоми,заради които се притесвявам.
  Виждате ли нещо притеснително?

 7. чакам от 6 години предложение за брак но явно той все още обича бившата си жена искам да зная ще я бъде ли нашата работа с брака или да си търся щастието другаде остарявам и нямам никакво намерение да чакам повече моля ви отговорете ми защото вече се задушава.Благодаря

 8. Миналата година март м се запознахме с едно момче искам да знам какво чувства кьм мен какво бьдеще ме
  очаква

 9. Здравейте!Имах връска със един мъж две години.Връката ни беше тойна и двата сме обвързани…Последните месеци преди да се разделим самата аз няма много възможнаст и вариянт да се виждам със него имах пречки от мъжът си и рабата си…Той ме помоли да намеря начин да бъде заедно и да се видим….Аз намелих начин споделих му го и той се съгласи..Каза че.не може без мен и не е готов на удар не е готов да се разделим защото не можел без мен вече и ме искал много….Уговорих ме си среща за една вечер но при мен имаше пречки да отида на срещана от мъжът ми…И не можехме да се видим..След 4 дена той ме потърси и ми каза че слага край на връзката заради жена си..Не искал повече да и изневерява …което ме уби..Защото преди 4 дена каза че.не може без мен и е готов на всимко да продължим..искам да знам ако може този мъж имали направе на магия от жена си…

 10. Здравейте. Имам сериозни проблеми с мъжа ми. От една година е агресивен не се пприбира имаме постоянни скандаали в семейството. На път сме да се разделим. РРазбрах, че има друга жена, и че тя му е направила магия. Не се прибира в къщи и постоянно си пише по телефона с нея. Имам 3 деца и съм сигурна, че тя иска да е с него на всяка цена.

   1. След като се е влюбил аз какво да правя ! какво ще стане !ще се раздели ли със нея и кога !какво е решил да прави със семейството си!

 11. дали ще ми вари в живота и дали някога ще спечеля

 12. Здравейте!Странен! Защо не мига да се свържа с ВАС по СКАЙП?

 13. Здравейте.Могали да говоря със вас по скайп .Скайпами е vanq_aitos1

 14. Моля ви да ме включите в СКАЙП. Отговор.

 15. Здравейте Странен ! Имам проблем. Мога ли да задам въпроса си КЪМ ВАС по СКАЙП. Скайпа ми е milka.v.toteva. Отговор . Благодаря.

 16. Не Мода да изпратя снимки. Опитвам се но не се получава. Ако искате данни ще ви ги изпратя по скайп. Мой и негови.

 17. Здравейте Странен! опитвах се да изпратя снимка по скайп. Но сгреших и я изтрих. И по вече не мога да се свържа с вас. Не мога да ви изпратя нови снимки.

 18. Здравейте Странен! Скайп. Milka.V.Toteva Чакам връзка с ВАС.

 19. Здравейте, това е скайпът ми – bshad. (с точка накрая). Моля да се свържете с мен имам въпрос.

 20. Здравейте СТРАНЕН. Отново ви пиша. Това е съобщението което ми се изписва когато се опитам да ви пиша по скайп.[16:08:37] *** Работа UFOport не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност. Какво трябва да направя за да се свържа с ВАС.
  *** Отговор.

 21. Здравейте! Не мога да се свържа с вас по скайп. искам да ви задам въпрос. Моля за вашият отговор. Въпроса ми е личен и бих искала да го задам на ваш имейл. Възможно ли е това?

 22. Здравейте! Отговаряте ли на въпроси по скайп.? Имам скайп с Вас но съобщението ми не е прочетено, или не е получено.

 23. Моля за информация.Съжалявам, ако това е неправилното място за въпроса си.Опитах многократно да се регистрирам, но постоянно ми изписва , че съм сгрешила. буквите.Искам да се регистрирам.До този форум ме доведоха проблеми, сходни с тези на някои от потребителите.Надявам се на помощ и яснота.Болкаата е голяма, неописуема…Предварително благодаря.Моята история накратко -брак от 15 години, преди това бяхме гаджета още 7.Голямата любов.В семейния ни живот е имало всичко, За мен всичко си е било нормално.Чувствала съм се щастлива.Винаги съм смятала, че споровете са решавани със съгласие и компромиси.Признавам грешки съм допускала в общуването.Но никога не съм изнерявала или пожелавала друг.Уви за него не било така.Имал е разни краткотрайни връзки.Уж не били важни.но явно преди 5години -тази възка с жена Магдалена е различна/.Към момента- от половин година не живее с нас.Не иска дори да разговаряме.Не сми стигнали до откровен разговор.Няма я близостта.Той казва , че не длъжен да споделя .Липсва ми ужасно.той е най-близката ми душа.Така желая отново да имам семейството си и да живеем в мир и любов.Сега твърди , че не можел повече да се подтиска.Вижда всичко черно и лошо, като че не помни прекрасните моменти на радост и щастие.Имаме 2 деца-на 14 и на 9 години.Държанието към мен е като към досадна подробност.Незачитане, неуважение.Сякаш най-добре е да изчезна завинаги.А преди никога не било така..Обичам семейството си.Притеснявам се за децата си-искам да имат 2родители, да живеят в сигурност, че са обичани и желани.Искам да ги възпитаваме в любов, вяра и доброта.Искам отново да се смея и радвам.Искам и той да е щастлив, както е бил.Моля , насочете ме към кого да се обърна.Мисля , че е магия.Бих се радвала на мненията ви и информация как да се регистрирам.Казвам се Пенка-30.11.75…съпруг-Николай-16.10.73

  Копирам коментара си тук.Моля за отговор и насока, ако ви е възможно.Предварително благодаря.

 24. Казвам се Десислава на 10.07.1976 отскоро познавам един мъж Ангел 1985 г. на 31 г.и.той мисля че е влюбен в мен. Дали съм права.Дали ме обича?

 25. Здравейте искам да ви попитам мъжът ми Илия е в затвора от 19.10.2015г дали ще го освободят предсрочно на половината на присъдата или ще я излежи цялата до края от(2г.6мес.). Роден е на 14.06.1977г. Благодаря ви предварително.

 26. Цветанка родена съм на 10.10.1966 в 7.50 гр.Г.Оряховица.Кога ще започна работа и къде в кой град?

 27. ще се варнели сапругат ми при нас и кога ще стане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *