За Нибиру и извънземните анунаки в цивилизацията на шумерите

Шумерите и анунаките

 

Идеята, че ние не сме единствената жива цивилизация във Вселената, занимава учени, философи и дори обикновените хора. Първи Джордано Бруно монарх и философ се изказва положително по нашумялата тема за спорните извънземни. Кои са те? Дали са добронамерени или враждебно натроени? И ако наистина съществуват, къде са всъщност?

Множество археологически артефакти и дори мумифицирани останки на предполагаеми анунаки (в превод “тези, които слязоха от небесата”) се твърди, че са били изключително напреднала цивилизация, посетила Слънчевата система, преди половин милион години от планетата Нибиру (Ne.Bi.Ru) на Шумерски и Мардук на Вавилонски – мистериозната и все още неоткрита дванадесета планета от Слънчевата система.

Самата Нибиру притежава има 3600 годишна орбита, а анунаките я наричали – „ZAOS“. Нибиру е газов гигант-плазма, и някога е била като Земята, зелена и красива, но неразумната дейност на нейните жители, постепенно я превръща в горяща сфера. В превод името й означава – точка на пресичане, брод, врата. Предполага се,че тя е изкуствен планетоид, който е бил използван като превозно средство, и вероятно е бил издълбан от вътре като комета или астероид.

Видео факти за Нибиру

Учени твърдят, че анунаките са кацнали в Персийския залив преди около 432 000 години, по време на втората ледникова епоха и създали човекът като своя робска раса, с цел добив на злато, именно защото златото е уникален материал, който не корозира и е невероятен проводник. Доказателство за това са откритите в Южна Африка златни мини още от преди 100 000 години.

Първоначално са кацнали едва 50 души анунаки, някъде в Месопотамия, където е издигнато и първото им селище – Ериду – далечният дом. Били са смъртни и дори са имали същият облик като нас хората. За тях намираме още сведения и в древното писание Енума Елиш, където се споменава, че името им означава „кралска кръв“ или „кралско потекло“! Различни сирийски и вавилонски източници казват, че те са били деца на Ану и Ки – брат и сестра богове и били задължени да служат безпрекословно на 50-те други стари богове, които наричали себе си Ануна. Вярва се, че Ану е най-ранното засвидетелствано тяхно божество Небесен отец. В Шумерската религия е наричан още „Цар на боговете“, „Върховен владетел на царството небесно“ и др.

Различни източници на информация описват анунаките, като войнствена и покоряваща расаот извънземни. Те са:  зли, жестоки, коварни, кръвожадни, похотливи, ревниви и деспотични. Други техни отличителни черти са полигамията и кръвосмешението. Месоядни са, а някой от тях дори са канибали, пренасяли са в жертва девственици, не само от хората, но и от своят собствен създаден вид. Почти перфектни са в лихварството и в създаването на парите. Карали са робите си, да работят почти до смърт без никакво състрадание. Истински паразити. Те са женомразци и притежават неутолима жажда за контрол над други същества. За това са елиминирали и почитта на хората към Божията майка. Създали заместители ‘майки’ като ‘майката-природа’ и ‘земната майка’, но й дали съвсем други качества като похотливост и завист. Извънземни от плът и кръв, с неконтролируемо желание за секс и извращения.

Малтретирали са жестоко тогавашните жители на Земята, за да дадат пример за своето женомразие на тогавашните местни мъже, с идеята те да го следват. Били са дълголетници – живеели са около 350 000 земни години, мъжете са били високи 3-4 метра, а жените до 5 м. Притежавали са атлетична фигура със светла кожа.

През 2008 в пещера в Иракската пустиня е открита непокътната гробница, достойна за истински цар, препълнена с какви ли не златни съкровища, а в средата и бил намерен черен каменен саркофаг, със шумерски надписи. Когато бил отворен саркофагът, учените се натъкнали на 3 метров гигант, с отдавна затихващи признаци на живот , накичен с огромно количество златни бижутаю Тази мумия е изглеждал така все едно е заспал преди 2 часа. Предполага се,че това е бил един от боговете на анунаките.

Масовото им изселване се е състояло може би преди 6000 години. Преди обаче да си тръгнат те дали на человечеството един финален тласък, а именно необичайното бързо развитие на Шумерската цивилизация. Те научили шумерите на своят начин на живот и създали царска династия. Царят бил техен пратеник, на Земята за да управлява народа си. Тази теория обаче е била посрещната с много скептицизъм и негативизъм.

Шумерите и анунаките в Видео за извънземните

Кой са шумерите?

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари