Жена била заклещена в един и същи ден в продължение на 17 години.

Актурианско момиче

 

Повтарящ се денЕвелин Пъмпфет е била на 20 години, когато преживява първата си катастрофа. След три години и се случва нещастието още веднъж. Тогава тя се влошава. От тогава насам тя е заклещена в зловещата дата 13 март 1992 година. Всеки ден, когато се събужда тя се събужда в този ден. Преживява всичко наново, и то и е непознато.

 

Евелин била щастливо омъжена. И мъжът и бил принуден да й пише листчета, за да може тя да се подсеща, че вече е минала през този ден, но уви и това не помагало. Подобно на филма „Омагьосан ден“, главната героиня тук е госпожа Пъмпфет и тя също като Бил Мъри всяка сутрин се събужда в един и същи ден. Тя тръгва на някъде и забравя накъде е тръгнала. Мъжът и казва, че от време на време е имала проблясъци, но всичко е било за кратко. Тя не помнела нищо, включително и сватбата, и раждането на прекрасната им дъщеря Джорджия. Рядко напуща и дома си, защото забравя пътя, дори и когато ходи до кварталния магазин.

 

Тя разказва, че когато е била в това състояние, за нея не е било нещо нередно или необичайно, даже обратното. „Всяка сутрин се събуждах и всеки ден беше нов за мен“, казва тя.

 

Преди да започне омагьосания кръг за нея и поставят диагнозата епилепсия. След двете катастрофи тя се влошава. Била и е правена тежка мозъчна операция, с надеждата, че ще се върне паметта й. Но тя не се появява. Мъжът и е благодарен, че поне може да го познае. Той казва, че ключа към брака е търпението и силната любов и привързаност.

 

Сега вече Евелин се е оправила, казва, че не знае как, след като операциите не са и помогнали. Последните изследвания, които са и направени, показват, че тя е излекувана от епилепсията и е здрава като бик. „Не мога да си обясня какво се случи с мен, сякаш някаква топла ръка ме хвана и ме изтегли в следващия ден. Когато се събудих на следващата сутрин, аз си спомнях какво се е случило с мен, отново беше непознат ден,  но вътрешно знаех, че е по – различен. Кристално си спомнях и  как се будих в един и същи ужасяващ ден.“ разказва щастливата жена, обградена от своето любящо семейство.

 

Какво е сполетяло Евелин и как по-точно тя се е измъкнала от безкрайния ден, дали нещо паранормално я е извадило или любовта и грижите на мъжа и дъщеря и даже и лекарите не могат да кажат.

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари