Най-лошите комбинации за брак според Зодиака

Брак според зодията

Брак според зодията

Случвало ли ви се е някога да сте харесвани от някого безумно много, но когато след това решите да проучите дали вашите зодиакални знаци съвпадат се оказва, че няма съвместимост?

Може да научите кои са най-невъзможните и нелепи съчетания на два зодиакални знака и защо няма съвместимост между тях. Това до голяма степен може да помогне на връзката, за да не е обречена от самото начало.

Връзки и митове:

Всяка връзка се нужда от постоянно подклаждане и упорита работа, не само в началото, а през цялото време. Така, че някои зодиакални знаци наистина вървят добре заедно, а други са много по-трудни да бъдат един с друг.

Брак съвместимост

Ако в списъка съпруг или съпруга, според Зодиака откриете и вашата не се шашкайте. Може пък с течение на времето и да станете много съвместими, независимо от вашия зодиакален знак!

Овен

Те са смели, независими, страстни, така че противоположната страна трябва да е по-отстъпчива. Най-лоша е комбинацията брак с Телец. Те мразят преследването в една връзка.

Телец

Тази зодия се определя като честен, лоялен, вярващ в практически живот представител. За нея най-лошият партньор за брак с Телец е Стрелец, който обича да играе игрички.

Близнаци

Известен със своята лоялност, близнаците са и обичащи забавленията хора, които винаги са нащрек за нещо вълнуващо в живота. За тях най-лоша партия е Козирог, защото не се чувстват в свои води. Понякога са детински наивни, а това не влияе добре на връзката.

Рак

Това са емоционално, грижовните хора. Най-лоша партия е брак с Водолей, защото те са много щастливи, обичат да се отдават на спестявания, с които след това да се поглезят. Това не е добре, ако търсите партньор за съвместен бюджет.

Лъв

Определят се като чаровници, със закачлив и уверен нрав. Те са психически силни, но мразят, когато хората ги подценяват. Най-лош партньор за брак е Скорпион, тъй като често оказва силните си гледни точки.

Дева

Грижовни и полезни, те са и малко художествено настроени във всичко, което правят. Техен най-лош партньор за съвместен живот е Стрелецът, защото обича лова, а Девата го мрази. Винаги ще има несигурност, свързана с отношенията помежду им, както и мисли, за това, че единият крак на Стрелеца е винаги навън.

Везни

Те са безгрижни, чудати и известни с общителна аура. Но, най-лош брак може да се получи с Дева, защото те са твърде напрегнати и обичат да държат в капан.

Скорпион

Известен с надеждност, намира удобни спътници. Най-неподходящ е брака с Овен, защото е адски огнен.

Стрелец

С оптимистичен характер и несравним заряд енергия. Може да се каже, че са позитивни хора. Но, най-лоша е комбинацията им с Телец, защото не са най-спонтанни. Те не обичат драстичната промяна, което означава, че няма лесно да опаковат багажа си и да се преместят.

Козирог

Известни като честни, лоялни, амбициозни, очакват спътникът, който подкрепя мечтата им. Е, Близнаците не са подходящата партия. Близнаците много трудно се променят и са твърде упорити.

Водолей

Ако разчитат на непрестанна лоялност, в този случай най-лоши за брак с тях са представителите на зодия Рак, тъй като те могат да бъдат твърде емоционални. Ако Водолеят поиска независимост, може да бъде погрешно разбран, но с Рак не винаги ще му се отвори възможност да се почувства добре.

Риби

Родени романтични, имат голямо уважение към емоциите. Не са подходяща партия за брак с Дева, защото са по-скоро критични и твърде практични, докато Рибите са чувствителни и замечтани. Типично за рибите е още, че може да менят мнението и настроението си. Една минута могат да бъдат щастливи, в непосредствена близост идва минута, в която тъгуват. Това дава липса на увереност у партньора.

Много от изброените комбинации са подходящи за приятели, защото тогава там липсва същата емоционална привързаност, която е твърде интензивна в брака.

Ако искате да сте в час със звездите вижте Вашият дневен хороскоп по зодии.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари