UFOport

„Протеста на масите“- се оказа протест на печалбарите против забраната за пушене!

протеста на масите
Пушене в заведенията

Алчни ресторантьори от цяла България днес излизат на протест за правото да ви тровят със тютюнев дим. Протестът на пушачите,  за които се говори от доста време  ще се състой  днес на 22.11.2012г.  Очаква се собствениците  на заведения и хотели да изкарат своят персонал на протест  против тоталната забрана на пушенето в ресторантите и заведенията.  Печалбарите наричат протеста  от алчност „Протест на масите“, но по – скоро протеста трябва да се нарече “ Протест  на алчните ресторантьори, хотелиери, нарко-зависимите от никотина и протеста на тютюнопроизводителите“

На този протест ще видите всички собственици на и хотели, които не мислят за здравето на клиентите си, те пренебрегват  надписът на кутията  с цигари „Пушенето вреди на вас и на другите около вас“ и зареди собствената си изгода са готови да разрешат на пушачите да ви пушат на главата във заведенията, които стопанисват.

Няма нормален човек, който би си поръчал  храна в  ресторант, ако знае предварително, че зареди  печалба и користни цели  собственика е готов да трови  клиентите си   с каквото и да е било. За  това драги читателю обърни внимание днес на тези, които правят този протест и прецени сам били  обядвал в тяхното заведение!

Днес ще видим на протеста тези, които са способни да продадат вашето здраве и да спечелят от това!  Аз лично нямам търпение да ги видя, кои са те !

 

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version