UFOport

Колко трябва да работиш за да станеш богат?

   Колко работят богатите за да са толкова богати?

кой харчи парите ви
Милионерите харчат парите на бедните

Според най-новите проучвания,  един човек за да стане милионер или милиардер той трябва да работи по 550 часа в денонощието, като шлосер например или като учител та дори и като програмист.  Но все пак  денонощието е  само 24 часа а пък тряба и да се почива, пък и човек има и естествени нужди.Тогава как така става, че в света има милионери? Как така едни стават милионери, а други,  не могат да свържат двата края. На какъв принцип живее нашето общетсво? В света има милионери, които не само че не работят  те никога не са работили, но въпреки това притежават несметни богатства. Тези  хора живеят единствено за собствено удоволствие и за ден харчат  суми, суми които вие на вашата заплата  цял живот няма да  изработите. Не е ли странно един има пари  да си купи хотел, а друг няма пари дори  за един ден да наеме стая в този хотел.

Ами става така, защото всички ние сме техни марионетки, ако не сме такива послушни слуги и те няма толкова много да ни  тъпчат. Но процесът на нашето възпитаване като послушно стадо е започнал още от детската градина, след това е преминал през училището и накрая, се оформя  от телевизия и радио. За да се превърнем в това което сме – роби на на олигарсите и милионерите.

Как да стана милионер ?

Всеки сам решава дали да бъде роб или да стане победител, но за всички, които са решили да стават победители ще отбележа само, не търсете простите решения и утъпканите пътища! защото простите решение  са за прости хора, а утъпканите пътища  водят до никъде. За да станете богати не е, нужно да се подчинявате , а да подчинявате. Ако имате сърце и нерви опитайте !

Очаквайте съвсем скоро сайта UFOport.com  да излезе с  единна позиция за решаването на въпроса световната финансова криза !   От сега само ще споменем, че  проблемът е назрял и за това  ние ще   предложим нещо уникално, което ще промени света !

 

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version