UFOport

Сuriosity на Марс! Пуснаха нов марсоход!

марсоход Сuriosity
NASA пусна вседехода „Сuriosity“за да изследва Марс и конкретно кратера Гейл!

Пуснаха нов марсоход! Вече няколко дни на червената планета се намира апаратът Curiosity. Точно в  5:30   еднотонен вседеход на NASA  се е примарсил  на дъното на кратер, който се е образувал преди 3 500 000 000 г.  най-вероятно от метеоритен удар. Интересното  е, че на дъното на така нареченият кратер Гейл се намира  нещо като марсианска планина с височина малко под 5500м , именно в тази планина учените от  NASA се надяват открият извънземни форми на живот.

С  пускането на  марсохода в редакцията на сайта ни и на нашата електронната ни поща започнаха да  валят писма с много идентично съдържание а именно: „Има ли живот на Марс, и защо американците са решили да изследват именно тази планета не са ли надуши ли нещо тайно и строго секретно ?“
Ето и нашето официално становище на сайта UFOport.com: На Марс живот няма! Марс е планета, която притежава атмосфера, но тя е негодна за живеене нито за на нас хората, нито на други извънземни форми на живот. Но все пак на марс е имало живот много отдавна! Това е било толкова отдавна,  че  може би всички следи от този живот са заличени и никога няма да може да се докаже  със сигурност това! И въобще много наивно би било да се търси форма на живот,  която съдържа ДНК!  Тази 2 годишна мисисия на Curiosity от сега можем да кажем с какво ще завърши защото всъщност накрая  ще имат съмнения, че са открили нещо, но пак няма да са сигурни какво точно са открили…  Не е просто Марс мястото, но за съжаление само за там и за луната  стигат ресурсите на човечеството в дадения момент.

На Марс няма живот!

Все пак ние приветстваме всички изследователски мисии на човечеството, защото само така ще можем да разкрием поне малка час от загадките на космоса!

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version