UFOport

Космически кораб на Луната (9 снимки и 1 видео)

Супер ускорителят на елементарни частици!

Това е, история която започва още от 2007 година. Тя е достатъчно удивителна и аз съм от части удивен, че тя остана без особено голямо внимание. Може би, редакторите са мислели, че това е достатъчно неправдоподобно за да е истина.

Да си призная честно ние си мислехме също, че това е лъжлива тревога, докато един от колегите не забеляза, че съществуват две изображения на обекта разгледани от различни ъгли и направи 3D изображение на този обект.  Резултата от работата, се намира по-долу на тази страница. Въпреки, че ние не сме уверени в достоверността на съпровождащото видео и изображение на „чуждо лице“(женско тяло) ние сме удивени от това че 3D изображението показва реален обект на луната.

Ако притежавате стари червено-сини очила за 3D можете да видите космически кораб достатъчно ясно.

Предистория:

Историята е дошла при нас от човек, които утвърждава, че е бил с особена мисия в NASA. Уилям Рутледж сега е пенсионер и живее в Африка. Той не отдавна излезе с обявление за удивителни факти за неговото участие в NASA в края на 70-те години. Рутледж утвърждава, че е приемал участие в две мисии на Луната, в това число и на успешната Apollo 19 и Apollo 20, които той казва били пуснати в края на 1976 година от ВВС база Ванденберг .

ВВС базата Ванденберг е американска военна база и космодрум в окръг Санта Барбара в щата Калифорния. Вандерберг е дом на няколко военни подразделения и място за тестване на междуконтинентални балистични ракети.

В базата се е строяло съоръжение за изстрелване на космически совалки и е почти завършено, когато се случва инцидентът със совалката Чалънджър. След инцидента плановете за изстрелване на совалки от Вандерберг отпадат.

Пише: bg.wikipedia.org

И двете мисии по думите на Рутледж, били класифицирани, като съвместни мисии в резултат на сътрудничеството на правителствата на САЩ и СССР. Те не съществуват в официалните списъци за мисии на NASA- и ако това е вярно, по очевидни причини ги няма там.

Целта на тези мисии била изучаването на голям обект от другата страна на Луната в областта Delporte-Izsak ,на който  се натъкнали по време на мисията  apollo 15. Обектът, които отдалече прилича на космическия кораб „X-Wing“ от филма междузвездни воини,както се е предполагало бил много голям космически кораб, който се е разбил на Луната или по друг начин е бил доставен на нея в древни времена от извънземните

Кораб на извънземните на Луната
Ясна снимка на космически кораб на луната.
Колко е голям космическия кораб ? Когато ние казваме „огромен“ на нас ни е нужна друга дума за да опишем по-добре размерите на космическия кораб.

С официалните снимки на NASA можете да се запознаете на сайта: Lunar and Planetary Institute (LPI в Хюстън), който обезпечава поддръжката и услугите на NASA и планетарното научно общество.

Възстановяване на тялото на жена:

Рутледж, утвърждава, че те заедно с съветския космонавт Алексей Леонов са приземили лунния модул близо до космическия кораб и фактически са влезли в него. някой артефакти били намерени и възстановени, сред тях били и две тела на извънземни. Едното тяло било в отлично състояние и се оказало на млада жена. Женското тяло било кръстено „Мона Лиза“. Второто тяло било се съхранило по-зле и било невъзможно да се възстанови.

„Мона Лиза“ – женско тяло открито на Луната в космически кораб.

Аз помня, кой кръсти момичето „Мона Лиза“, аз или Леонов. Хуманоида на млада жена е 1.65 метра височина, чернокоса брюнетка, без дрехи, с шест пръста на ръцете. Тя е била „пилот“ устройствата за управлението на космическия апарат са били закрепени към пръстите и очите на жената. ние бяхме принудени да отрежем два кабела прикрепени към носа и. тя нямаше ноздри. Парчета сгъстена кръв и биологическа течност   бяха излезли от устат, очите, носа и други части на тялото и замръзнали там. някой части на тялото се намираха в отлично състояние например косата, а кожата и беше защитена от тънък пласт прозрачен слой. както ние вече говорихме в центавъра за управлението  на полета, състоянието ни се сурваше че е нито жив нито умрял. Ние нямахме медицинско образование и опит, но Леонов и аз използвахме тест, ние зафиксирвахме нашето био оборудване на тялото на жената и по такъв начин  я пренесохме до лунохода. Сега жената се намира на Земята и тя е жива !

Странни тръби били поставени на лицето на лунната жената те били по-късно премахнати, а тялото се прегледало и заснело на лунния модул.
Следи от писменост открити на луната

Ако видеото и историята на Уилям Рутледж  магът да бъдат фалшификация или измислица, то снимките заснети от Appollo 15 са истина и явно са реални.  това изменение на цвета на върху повърхността на снимката не е фотографски артефакт или пък изкуствено осветяване на кратера. 3D фонографията ясно показва формата и разполужението на този много необичаен обект. По-надолу ние сме взели две изображения от мисията Appollo 15 за да направим 3D изображение. За да можете да го видите ще са ви нужни 3D очила.

Appollo 15 – 3D фотография на космическия кораб открит на Луната

 

Превод от сайта: НЛО МИР

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version