Устата на истината

„Устата на истината“ е древен оракул, който отговаря на въпроси за да знаете, кое е лъжа и кое истина. Тази маска е изобразява лицето на мъдрец знаещ всички отговори на всички въпроси. Мъдрецът е живял в древността, но маската векове наред помага на хора в търсене на истината.

Гадаенето става по следният начин:

  1. Намисляте си конкретен въпрос, въпрос, на който искате да получите отговор.
  2. Натискате върху маската и прочитате отговора, който оракулът изпраща за за вас.

По този начин можете да си гадаете за любов, за изневяра, за бизнес, пари, различни проблеми …

Не разчитайте на това в скоро време. Още доста вода ще изтече.

Бесплатен форум

Влезте на форума за да получите отговор от истински ясновидци и гадатели. Абсолютно безплатно!

La Bocca della Verità (на български, „Устата на истината“) е известен барелеф, издялан от мрамор, с лице на мъж. Намира се на портика на църквата Санта Мария ин Космедин в Рим, Италия. Счита се, че скулптурата е била част от древноримски фонтан или е изобразявала някой от езическите богове [1].

Това, с което е най-известна тази скулптура е, че играе ролята на детектор на лъжата. От Средните векове насам се счита, че ако някой постави ръката си в отвора и изрече лъжа, ръката му ще бъде отрязана. Този детайл е поставен на портика на Санта Мария ин Космедин през 17 век.
Източник: bg.wikipedia.org

Създадохме най-доброто гадаене за да имате повече светлина и яснота в живота си. Ако смятате, че то е било полезно за вас, дарението е най-добрият начин да ни благодарите, така ще помогнете на UFOport да продължи да се развива.

Получете повече яснота за бъдещето от реални ясновидци на UFOport forum

Форума е мястото, където можете да зададете въпроси на реални ясновидци и да получите отговори, които ще ви помогнат да разберете какво ви очаква в бъдещето.

Независимо дали се нуждаете от отговор на въпроси за любовта, кариерата, здравето или други важни аспекти на живота си, нашият екип от ясновидци е тук, за да ви помогне. Те използват различни методи за предсказване, като карти, руни, гледане на кафе и други.

След като се регистрирате на форума, можете да зададете своя въпрос на ясновидеците, който ще ви отговорят в рамките на няколко часа абсолютно бесплатно. Нашите ясновидци са проверени и винаги са готови да ви помогнат с отговори, които ще ви дадат яснота за бъдещето ви.

Не се колебайте да посетите UFOport форума днес и да зададете своя въпрос. Нашите ясновидци ви очакват!

Посетете UFOport форума и се регистрирайте сега

top