Космически онлайн камери

Космоса онлайн – Гледане на космоса онлайн в реално време

Добре дошли на страницата на "UFOport - Българска космическа агенция"  за онлайн космос, космос от гръцки език се превежда : Вселена, построяване, мироздание. А изразите да "полетиш в космоса" или "да бъдеш в космоса" са станали нарицателни.

И така, искате ли да видите космоса в режим онлайн ? Да гледате видео от космоса онлайн? Вие сте попаднали на правилното място, ако ви интересувате въпросите за зараждането на галактиката или вселената. А може би Вие сте бъдещ астроном или даже космонавт ?

Специалистите на сайта  UFOport.com работят по създаването и на интерактивната карта на космоса. Това е уникална разработка, която ще бъде готова скоро и ще радва всеки любознателен астроном и уфолог.

Тук ще откриете завладяващи космически пейзажи в реално време. Вие ще научите историята на усвояването на космоса, красиви снимки от космоса, вие ще можете да погледнете на космоса онлайн със собствените си очи, и това не е фантастика. Това, е нашето настояще и нашето бъдеще.

Ще дойде момент, когато човека напълно ще усвой космоса, и ще може да бразди по вселенските простори, като в собствения си дом.

Видео и филми за космосаи НЛО, можете да видите сайта ни в рубриките "видео галерия" . Транслации с международните космически станции можете да гледате  тук (когато космонавтите спят).

Натиснете на синия бутон за да гледате NASA TV онлайн

Натиснете на лилавия бутон за да видите онлайн излъчването от МКС

За да направите екскурзия в капсулата на Марс 500 натиснете зеления бутон!

Създадохме най-доброто гадаене за да имате повече светлина и яснота в живота си. Ако смятате, че то е било полезно за вас, дарението е най-добрият начин да ни благодарите, така ще помогнете на UFOport да продължи да се развива.

Получете повече яснота за бъдещето от реални ясновидци на UFOport forum

Форума е мястото, където можете да зададете въпроси на реални ясновидци и да получите отговори, които ще ви помогнат да разберете какво ви очаква в бъдещето.

Независимо дали се нуждаете от отговор на въпроси за любовта, кариерата, здравето или други важни аспекти на живота си, нашият екип от ясновидци е тук, за да ви помогне. Те използват различни методи за предсказване, като карти, руни, гледане на кафе и други.

След като се регистрирате на форума, можете да зададете своя въпрос на ясновидеците, който ще ви отговорят в рамките на няколко часа абсолютно бесплатно. Нашите ясновидци са проверени и винаги са готови да ви помогнат с отговори, които ще ви дадат яснота за бъдещето ви.

Не се колебайте да посетите UFOport форума днес и да зададете своя въпрос. Нашите ясновидци ви очакват!

Посетете UFOport форума и се регистрирайте сега

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *