Космически онлайн камери

Космоса онлайн – Гледане на космоса онлайн в реално време

Добре дошли на страницата на "UFOport - Българска космическа агенция"  за онлайн космос, космос от гръцки език се превежда : Вселена, построяване, мироздание. А изразите да "полетиш в космоса" или "да бъдеш в космоса" са станали нарицателни.

И така, искате ли да видите космоса в режим онлайн ? Да гледате видео от космоса онлайн? Вие сте попаднали на правилното място, ако ви интересувате въпросите за зараждането на галактиката или вселената. А може би Вие сте бъдещ астроном или даже космонавт ?

Специалистите на сайта  UFOport.com работят по създаването и на интерактивната карта на космоса. Това е уникална разработка, която ще бъде готова скоро и ще радва всеки любознателен астроном и уфолог.

Тук ще откриете завладяващи космически пейзажи в реално време. Вие ще научите историята на усвояването на космоса, красиви снимки от космоса, вие ще можете да погледнете на космоса онлайн със собствените си очи, и това не е фантастика. Това, е нашето настояще и нашето бъдеще.

Ще дойде момент, когато човека напълно ще усвой космоса, и ще може да бразди по вселенските простори, като в собствения си дом.

Видео и филми за космосаи НЛО, можете да видите сайта ни в рубриките "видео галерия" . Транслации с международните космически станции можете да гледате  тук (когато космонавтите спят).

Натиснете на синия бутон за да гледате NASA TV онлайн

Натиснете на лилавия бутон за да видите онлайн излъчването от МКС

За да направите екскурзия в капсулата на Марс 500 натиснете зеления бутон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *