Космически онлайн камери

Космоса онлайн – Гледане на космоса онлайн в реално време

Добре дошли на страницата на "UFOport - Българска космическа агенция"  за онлайн космос, космос от гръцки език се превежда : Вселена, построяване, мироздание. А изразите да "полетиш в космоса" или "да бъдеш в космоса" са станали нарицателни.

И така, искате ли да видите космоса в режим онлайн ? Да гледате видео от космоса онлайн? Вие сте попаднали на правилното място, ако ви интересувате въпросите за зараждането на галактиката или вселената. А може би Вие сте бъдещ астроном или даже космонавт ?

Специалистите на сайта  UFOport.com работят по създаването и на интерактивната карта на космоса. Това е уникална разработка, която ще бъде готова скоро и ще радва всеки любознателен астроном и уфолог.

Тук ще откриете завладяващи космически пейзажи в реално време. Вие ще научите историята на усвояването на космоса, красиви снимки от космоса, вие ще можете да погледнете на космоса онлайн със собствените си очи, и това не е фантастика. Това, е нашето настояще и нашето бъдеще.

Ще дойде момент, когато човека напълно ще усвой космоса, и ще може да бразди по вселенските простори, като в собствения си дом.

Видео и филми за космосаи НЛО, можете да видите сайта ни в рубриките "видео галерия" . Транслации с международните космически станции можете да гледате  тук (когато космонавтите спят).

Натиснете на синия бутон за да гледате NASA TV онлайн

[su_button url="http://ufoport.com/nasa-tv/" size="6"]Гледайте NASA TV онлайн[/su_button]

Натиснете на лилавия бутон за да видите онлайн излъчването от МКС

[su_button url="http://ufoport.com/mks-online/" background="#912def" size="6"]Онлайн камери от МКС[/su_button]

За да направите екскурзия в капсулата на Марс 500 натиснете зеления бутон!

[su_button url="http://ufoport.com/mars-500/" background="#1d8929" size="6"]Екскурзия по Марс 500[/su_button]