7 thoughts on “Свържете се с администрацията на ufoport.com

 1. Не спирам да му пиша да го моля да ми се обади.казва че ако не спра ще ме блокира толкова много ли ме мрази.никога ли няма да го видя.никога ли няма да бъдем заедно???има ли си вече друга?много много го обичам

 2. Здравейте , бих искала съвети и вашето мнение по тежък за мен въпрос. Имах връзка с един мъж около 7 години . Внезапно и необяснимо за мен преди месец- в края на месец март ми се обади по тел. и ми каза ,че живее с друга жена ,и повече да не го търся никога ,след което затвори и не ми даде никакъв шанс за обяснение и отговор. Шми беше неописуем ,едва дишам от мъка . Не знам какво се случва , когато му звъня ми затваря телефона. Не знам какво да правя. Изживяхме 6 щастливи ,прекрасни години.
  Въпросът ми е има ли въздействие от страна на тази жена и имали нашата връзка шанс да се възроди отново ? Ще ви бъда благодарна да ми отговорите .
  Поздрави :Кармен

  1. Бискала да се регистрирам но постоянно излиза текст ,че не съм активирана . Моля за помощ за да мога да се регистрирам успешно . Благодаря ви!

   1. Къде се опитвате да се регистрирате, на форума ли?

 3. ще се развият ли нещата на по добро бъдеще за нас .

 4. Не мога да се регистрирам,Постоянно ми изписва,че буквите от картинката не съвпадат.От 4 дена се опитвам и не става моля да управите тази грешка явно е от сайта ви.

  1. Благодаря, проблема е решен.

Comments are closed.