Свържете се с администрацията на ufoport.com

Контакти:

Email:  [email protected]

Пишете на форумаufoport.com/forum

 

 

Създадохме най-доброто гадаене за да имате повече светлина и яснота в живота си. Ако смятате, че то е било полезно за вас, дарението е най-добрият начин да ни благодарите, така ще помогнете на UFOport да продължи да се развива.

Получете повече яснота за бъдещето от реални ясновидци на UFOport forum

Форума е мястото, където можете да зададете въпроси на реални ясновидци и да получите отговори, които ще ви помогнат да разберете какво ви очаква в бъдещето.

Независимо дали се нуждаете от отговор на въпроси за любовта, кариерата, здравето или други важни аспекти на живота си, нашият екип от ясновидци е тук, за да ви помогне. Те използват различни методи за предсказване, като карти, руни, гледане на кафе и други.

След като се регистрирате на форума, можете да зададете своя въпрос на ясновидеците, който ще ви отговорят в рамките на няколко часа абсолютно бесплатно. Нашите ясновидци са проверени и винаги са готови да ви помогнат с отговори, които ще ви дадат яснота за бъдещето ви.

Не се колебайте да посетите UFOport форума днес и да зададете своя въпрос. Нашите ясновидци ви очакват!

Посетете UFOport форума и се регистрирайте сега

7 thoughts on “Свържете се с администрацията на ufoport.com

 1. Не спирам да му пиша да го моля да ми се обади.казва че ако не спра ще ме блокира толкова много ли ме мрази.никога ли няма да го видя.никога ли няма да бъдем заедно???има ли си вече друга?много много го обичам

 2. Здравейте , бих искала съвети и вашето мнение по тежък за мен въпрос. Имах връзка с един мъж около 7 години . Внезапно и необяснимо за мен преди месец- в края на месец март ми се обади по тел. и ми каза ,че живее с друга жена ,и повече да не го търся никога ,след което затвори и не ми даде никакъв шанс за обяснение и отговор. Шми беше неописуем ,едва дишам от мъка . Не знам какво се случва , когато му звъня ми затваря телефона. Не знам какво да правя. Изживяхме 6 щастливи ,прекрасни години.
  Въпросът ми е има ли въздействие от страна на тази жена и имали нашата връзка шанс да се възроди отново ? Ще ви бъда благодарна да ми отговорите .
  Поздрави :Кармен

  1. Бискала да се регистрирам но постоянно излиза текст ,че не съм активирана . Моля за помощ за да мога да се регистрирам успешно . Благодаря ви!

   1. Къде се опитвате да се регистрирате, на форума ли?

 3. ще се развият ли нещата на по добро бъдеще за нас .

 4. Не мога да се регистрирам,Постоянно ми изписва,че буквите от картинката не съвпадат.От 4 дена се опитвам и не става моля да управите тази грешка явно е от сайта ви.

  1. Благодаря, проблема е решен.

Коментарите са затворени