Съновник и тълкуване на сънища онлайн

Търси в съновника тълкуване на своя сън:

Подробен онлайн съновник с обстойни резултати. На UFOport вие можете да разберете какво означава вашият сън в подробности и с множество коментари от реални хора. Сега имате възможност да потърсите в търсачката за сънища за да видите, как се тълкува това което ви се е присънило. Всяко съновидение се тълкува в зависимост от много фактори, като например фазите на луната, сезона и дори часа на заспиване и събуждане. Ние разбираме, че гадаенето на сънища е индивидуално за всеки човек и за това на форума имате възможност да си публикувате съня и той да бъде тълкуван, като се вземат предвид вашите лични качества и желания. Въпреки това, когато се сънува едно нещо то винаги си има и едно константно значение, което не се променя и може да бъде обобщено за всички сънуващи… Потърсете в търсачката – разгадайте мистерията на сънищата.

Разкажи своят сън и ние ще го тълкуваме безплатно. В формата по-долу, напишете това, което сте сънували през нощта и нашите ясновидци ще анализират сънят Ви детайлно. Всички сънища ще получат отговор по email  адрес още същия ден, а най-интересните и пророчески сънища ще бъдат публикувани на сайт и читатели и ясновидци от цял свят ще могат да ги коментират.

Приблизително 30 процента от живота на човек преминава под формата на съновидения. Това е обратната страна на нашето съществуване, която при правилен подход и изучаване може да ни бъде полезна. Съновниците са това звено което свързва тайнствените образи от подсъзнанието с това, което ни се случва в реалният живот.

През нощта ние виждаме безкраен низ от фантастически откровения и не винаги можем да разберем, какви послания те носят за нашето материално съществуване. За да разберем, какво искат да ни предскажат посланията на сънищата, ние използваме опита на много сънували хора, които са споделили своите сънища с нашият съновник.

Интересни факти за сънищата

Човек може без сън средно от три до пет дни. При по-нататъшно бодърстване ще започнат да се разрушават клетките на  мозъка, нарушава се работата на вътрешните органи и са възможни халюцинации. Ако, човек не спи  няколко дни това, оказва много отрицателно влияние върху неговото здраве, поради тази причина безсъницата е премахната даже от книгата на Гинес.

Защо е толкова необходим регулярният здрав сън? На първо място, сънят е необходим за да възстановим жизнените си сили и за възстановяване на енергията, която сме изразходвали през деня. Това произлиза в стадия на бавния сън. Но не по-малко важен е стадия на бързият сън, където се получава обмен на информация между съзнанието и подсъзнанието. С други думи по време на сън се възстановява нашето психическо и физическо здраве, всички елементи на организма преминават в равновесие и си почиват.

Съновиденията и тълкуването им в съновник

И така именно в съновиденията, когато  получаваме информация от нашето подсъзнание, можем да видим подсказки на едни или други събития определящи нашето настояще и бъдеще. Най-лесния способ да разберем тази информация, е като ползваме съновници.  Трябва да отделим най-главната част от нашият сън. Това, което сме запомнили в най-ярки цветове и е заседнало в нашата памет. Именно такива детайли  трябва да търсим в съновника. Това може да е действие, предмет, жив или мъртъв човек, емоция или нещо друго…

Новина ще получиш ако сънуваш…

Много от сънищата са свързани с получаването на новини или хабер. Ако по време на сън наблюдаваме някакво действие свързано с движение, значи скоро време ще получим важна информация. Например пристигане на влак, приближаване на човек. бягащи по небето облаци или летящи самолети, предсказват получаването на известия в реалния  живот. Ние даже можем да определим какви ще са новините и да ги класифицираме по важност. За това е нужно да си спомним размера и силата на звука, който издава предмета от нашият сън. Ако появата на нещо в сънят се случва неочаквано, значи и самата новина ще е неочаквана за вас. Всички тези тълкувания на сънища се използват в съновника на нашият сайт. Освен това за получаване на новини говорят сънища, в които  нещо четем, слушаме или получаваме, като подарък.

За да се създаде нашият онлайн съновник ние използваме вашите сънища.Ако сънят, които сте сънували тази нощ не е описан в съновника, изпратете ни го и ще го тълкуваме за вас индивидуално и след това ще го споделим с останалите читатели.