За нас

За нас
Изследователи на извънземни!

UFOport е официален портал за забавление и развлечение в света на мистичното и непознатото. Освен интересни статии, ние предлагаме на нашите потребители различни виртуални забавления:

 • Онлайн виртуално гадаене
 •  Хороскопи
 • Интересен форум
 • Блог с различни категории
 • Фото галерия с красиви и интересни снимки
 • Съновник онлайн
 • Директно излъчване на камерите на МКС

Този сайт е създаден зада се забавлявате, използвайте го разумно и получавайте удоволствие от него! Прочете общите условия тук.

История на UFOport

Създаден в началото  2012 г. UFOPORT имаше първоначална цел да събира информация за космоса, извънземни и НЛО, различни интересни факти  от всякакво естество. В последствие сайта, започна да се развива и в други направления: психология, гадаене и   ясновидство, общуване с духове, шаманизъм, знахарство и билки.  Перез годините  сайта постепенно  ставаше, все по популярен сред хората, които искат да знаят повече за света около нас.
Сайта вече има и активен интернет форум с хиляди любознателни потребители.

Ние постоянно се развиваме измисляме нови неща, интересни за нашите потребители. И днес UFOport е сред най-популярните интернет портали в България по своята тематика!

 

 

 

 

Обратна връзка 

5 thoughts on “За нас

 1. В света на паранормалното- загадки, мистика, НЛО, последните научни новини от космоса ви очакват. Освен това, Вие ще откриете и много интересни материали в разделите Видео и Фото галерия.

  Светът на паранормалното ще ви е интересен, ако вие си задавате следните въпроси:

  1. Как изглежда чудовището от Лох нес или чупакабра?
  2. Съществуват ли извънземни и какво е НЛО?
  3. Каква е загадката на египетските пирамиди и къде се намира Атлантида?
  4. Реалност ли са вампирите или това, е просто мит?

  Четейки нашите паранормални новини, новини за извънземни или новини от науката ще можете да намерите отговори на всички въпроси, които са свързани с разделите мистика, паранормално и непознато.

  Още от древни времена всичко загадъчно, тайнствено и неразбираемо се е считало дяволско дело. Времето обаче се е движело напред, човечеството се е развивало науката е укрепнала и е навлязла навътре в дебрите на космоса. Сега всичко,което се е считало непознато и загадъчно има своето логично научно обяснение. И отговорите могат да бъдат прочетени тук в раздел Космос.

 2. За първи път съм този сайт. Моля, увеличете размера на шрифта. Трудно до невъзможност ми е да го чета.Сигурно не само аз. Или дайте опция за увеличаването му.

 3. Здравейте уважаеми колеги!
  Радвам се, че има хора които се интересуват сериозно от загадките. Като председател на националната Мрежа на Обединените Български Уфолози бих имал желанието да установим връзка с цел обмяна на мнения, а и защо не да работим и съвместно.
  Можете да се свържете с нас на нашата електронна поща.

  С уважение: инж.В.Боянов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *