UFOport

Леене на куршум. Лекуване на уплаха с леене на куршум

Леенето на куршум е древно славянски метод за лекуване на страх, които обаче и в наши дни заема своето място в народната медици при лечението различни уплахи, фобии, уроки проклятия и даже премахване на черна магия.

Как се лее куршум?

Олово  нагрято на огън се разтопява в някакъв меден съд, след това се изсипва в друг съд, в който има студена вода,във водата оловото се пръсва на капки или се образува фигура. Образуването на такава фигура показва, че човек се е уплашил от нещо. Фигурата на отливане на куршума  изразява страхът на човек, ако на нея има човек, значи  уплахата е дошла от определен човек, ако има животно значи от животно и т. н. След като се определи на какво прилича куршума започва голямото гадание къде точно се е загнездил страха, като  над различните части от тялото може да се лее допълнително куршум и там където водата най-силно шуми при падането на разтопеното олово, там е мястото където се е локализирал страха. Елементарно нали?

След самото леене обаче мистиката продължава, страдащият от уплаха радостен, че е излязъл страхът от тялото му, трябва да вземе фигурата и да я слага всяка вечер под възглавницата в продължение на 10 дена спи така. След това трябва да стане рано сутрин и преди изгрев слънце да я пусне по течаща вода или да я остави на кръстопът.

Куршум отлян в пъница
Ето такава фигура се получи в паничката с водата когато излях вътре оловото. за първи път си лея куршум и ми показва, че имам страх, но какъв ?
Отлях си специално куршум сам за да го снимам. Интересно какво показва тази фигура? някой може ли да напише в коментарите ?

Алтернативен метод – восъколеене

Леенето на восък е алтернативен метод на леенето на куршум. Принципа на изпълнението на обреда е същия, но разликата тук е, че вместо нагорещено олово,  магът използва далеч по-евтиния и безопасен материал – восък от свещи. Съгласете се, че ако не дай си боже попаднете на несръчен  майстор, много по-безболезнено ще е да ви окапе с горещ восък, от колкото с разтопено олово.

Отриването на восък се оказа не толкова ефектно като отливането на олово.

 

Фигурата която се получи след изливането не прилича на нищо особено.

Може ли да си леем сами куршум?

В никакъв случай не се опитвайте да си леете сами куршум, това може да бъде много опасно има реална възможност да си залеете главата с горещо олово. Освен това всеки  маг занимаващ се със леене на восък или куршум знае тайни думи, които изрича докато се топи оловото. Тези тайни заклинания са предадени обикновено от баба му, която е далечна роднина на Ванга и голяма приятелка с Джуна и Кашпировски.

На кого помага подобно лечение?

Куршум се лее на човек, който вярва, ако не вярваш няма да ти помогне и да бъдеш изцелен – така казват знахарите занимаващи се с леене куршум. Така, че ако сте решили да се избавите от страха с помощта на този не традиционен мистериозен метод помислете първо, до колко вярвате в успеха от подобен вид лечение. Тук по-скоро става дума за ефект „плацеба“ от колкото за истинско решение на проблемите.

Колко струва леенето на куршум?

Скъпо струва, от 10 лева  до стотици левове всичко зависи от съвестта на този, който се занимава с леене на куршум. Ако сте решили да си правите такава процедура за изгонване на бесове и страхове по-добре е да имате повечко парички, защото едва ли визитата ви при мага ще еднократна, почти винаги  се оказва, че трябва да се върнете за нещо друго при него. Я някоя вещица ви е направила магия, която той само може да развали. Я някой уроки са ви урочасали с лоши очи. Така, че запасете се с търпение  ще ви намерят цаката. и няма да е евтино.

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version