UFOport

Съновник – гадатели тълкуват сънища безплатно

Нашата връзка беше много красива.

Интересни или безлични,  отзвук от миналия ден или носещи във себе си знамения, пренасящи ни в далечното минало или рисуващи картините на бъдещето, приятни или страшни кошмари – всичко това са нашите сънища. Тяхното съдържание от древни времена е загадка за човека – в различните периоди са съществували различни тълкувания на сънищата.

Съновник
Съновник -тълкуване на сънища

Опитвайки се да разберат значението на думите, хората по-скоро са се старали да отгатнат своето бъдеще и да разберат, какво им говори съдбата. Правилно изтълкувания сън  може да разгадае така очакваното щастие към, което се стреми всеки човек или напротив да предвещае беда, болест или даже смърт. Семейното щастие и близкото венчило също могат да бъдат разгадани от съновника. Вариантите за тълкуване на съновиденията могат да бъдат много и всички те са събрани в съновници или сайтове за тълкуване на сънища.

По какъв начин сънищата са свързани със събития, които мога да случат в реалния живот на човек? Когато не спим всеки от нас получава огромно количество информация, но нашето съзнание е принудено да остави в паметта ни само важните и значимите сведения, като филтрира всичко останало. Въпреки това, човек в детайли е принуден да помни всичко онова което се случва с него във всеки един момент от времето.

Това е възможно благодарение на работата на подсъзнанието, което събира и анализира всичката постъпваща информация. Когато сънуваме нашето подсъзнание излиза на преден план, и връща на човека, който спи не забелязаната информация с помощта на сънищата- тогава пред очите на спящия се разгръщат ярки картини от някакво действие или сцена.

Именно за това значението на думите е невъзможно да бъде преоценено, въпреки че в някой случай съдържанието на кошмарите може да бъде формирано от впечетленията от изминал ден, или се явяват отражение на току що произлязло събитие. Въпреки това нашите сънища остават един неизчерпаем източник на информация и много често предсказанията направени на тяхната основа са верни.

Как да разгадаем съня си? Нашият съновник е направен за да ви помогне да изтълкувате нещата точно. За да изтълкувате съня си е необходимо да разложите нещата правилно и да определите най-ярките моменти. След това е необходимо да  добавите подробно описание на съня си в коментарите под статията, където нашите ясновидци ще се заемат с неговото детайлно и точно тълкуване.  Много скоро ще получите отговор и точно пояснение какво означава сънуваното от вас, и ако е нужно ще можете да зададете допълнителни уточняващи въпроси.

Истинското значени на сънища се определя от съвкупността на ярки моменти по време на сън, обърнете внимание на предметите, хората и животните, който са около вас в сънят ви – напълно е вероятно те да носят определена символика.

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version