UFOport

Силата на мисълта. Как да сбъднем желание

Силата на мисълта

Силата на мисълта е много велико нещо. С нейна помощ можете да сбъднете всичките си мечти, но и да разрушите живота си. Мислейки си положителни неща вие ги предизвиквате и те започват да се случват, но когато започнете да обмисляте всички варианти и решите, че дадено нещо няма да се случи, то тогава сами се отказвате от мечтите си макар и да го искате от цялото си сърце и душа.

Моите наблюдения са, че когато искам силно нещо, го получавам в подходящият момент за мен. Съдбата сама ми помага и ми дава възможностите и начините, за да го получа. Разбира се винаги трябва да се разделя с нещо от досегашният си живот, но такива са законите на Вселената, зада получиш трябва и да дадеш.
От друга страна, когато силно искаме да бъдем с някой и той не е до нас, силата на мисълта също влияе и ние го държим по някакъв начин и ако не решим да го пуснем или освободим, то той също не може да е щастлив и да поеме по пътя си.
Мечтите се сбъдват и то предимно със силата на мисълта. Ако достатъчно силно искаме нещо, то ще се случи, но трябва и внимателно да преценим дали точно това ни трябва зада сме щастливи наистина или е поредната илюзия. Животът ни дава всичко, което поискаме, но понякога не тогава, когато го искаме или не по начинът по който го искаме, но основното желание се сбъдва в някаква форма. И тогава се питаме, защо трябваше така да се подредят нещата и защо точно по този начин? Ами отговорът е, че сами така сме избрали и не трябва да виним друг освен себе си за решенията, които взимаме.
Затова добре обмисляйте, какво точно ви трябва, за да бъдете истински щастливи, защото със силата на мисълта можете да сбъднете всичките си мечти наистина.

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version