UFOport

Атлантите, хора гиганти от Атлантида или извънземни?

Атлантите

Атлантите са известни  още, като четвъртата раса от извънземни същества и се предполага се, че обитават дълбоки пещерни градове в Южни Бразилия и прилежащите райони. Наричат себе си „Atlan“ или „Atlantean” . Те са били част от отдавна изчезналата цивилизация на котинета Атлантида. Предполага се, че този континент се е  се е намирал в северната част на Атлантическият океан, но неговото съществуване е спорно и обвито в мистерии.

Следи от цивилизацията на Атлантите са открити и на Балканите. Счита се, че атлантите в България са се локализирали в древната планина Родопи, но артефакти са били окрити и в Стара планина.

Карта на Атлантида

@wikipedia

Известният пътешественик проф. Ернст Мулдашев нарича атланите „хора-гиганти“. В Сирия например е открита гробницата на Авел – синът на Адам, който е бил висок 11 метра, а самата гробница е била с дължина 5,8 м. Намерени останки от атланти и в района на Сирия, там са открити още 7 гроба на хора-гиганти. Предполага, че те принадлежат на хора с ръст до 10 метра и тегло 3,5 тона. В същия регион е  открит и отпечатък на стъпка на атлантски човек с дължина 90 см. Друго косвено потвърждение за съществуването на хора-исполини, са откритите статуи край Авганистанския град Бамян, като най-високата от тях е бира 52 м. В планината Юрматау  в Южен Урал, също е открит гроб на човек – гигант с дължина 7 на 3 м. Най-ниските от гигантите са били високи 3-4 м, а името им се превежда като „Човек свободен, човек уникат, човек осъзнат“. Редица учени твърдят, че прословутият снежен човек Йети също е от тази раса.

Интересно за атлантите е, че са имали са добре развито третото око. Те са умеели да противодействат на силата на гравитацията. Лемурийци и атланти, владеели хипноза от разстояние. Тази извънземна раса се е прославила и със своята архитектура в Египет. Строили са огромни градове, използвайки лава, метали, редки почви, черен мрамор, черен камък. Огромни монолитни блокове до 500 тона били използвани в строителството. Върху камъните са издълбавали своите собствени лица и им се кланяли. Възможно е Египетският свинкс и „висящите-камъни“ в долината Солзбъри – Англия да са тяхно творение. Според открити древни ръкописи, възрастта на Египетските пирамиди може би надхвърля 4000 години, и тогава е възможно техни строители да са били наистина атлантите.

Извънземните атланти са можели да виждат във всички посоки, пред себе си и зад себе си. Имали са голям череп и клапан вместо нос. Притежавали са невероятно добре развита памет. Техният живот е продължавал около 800 година и са дошли на Земята преди повече от 50 хиляди години. Учените твърдят, че атлантите са създали чрез генетична манипулация по-ниски от тях същества (по подобие хората), за да ги използват, като свои работници и роби. Женитена тези хибриди били променяни генетично, така, че да могат да раждат всеки месец, а не всяка година.

Атлантите се раждали с развити способности за гадаене и ясновидство. Зрението им било неограничено и виждали нещата мигновено на огромно разстояние. Интересен факт за атлантите е, че те са обичали животните, децата им например имали кучета, които ги придружавали навсякъде.

Техните слуги и роби, за разлика от  самите атлантите, не обичали забавленията.  А забава за атлантите те била  да разрушават къщите им и дори ги убивали при това възстановят щетите, само ако те поискали. Поради своята изолираност атлантите са нямали врагове и не са били подложени на агресия и нападения от други раси. По цвят на кожата са били, жълти, черни, кафяви и червени, потомци на китайците, монголите, туранците и евреите. С тяхна помощ цели области от Земята били превърнати в паркове, в които те провеждали демонстрация на атмосферна турбуленция. Използвали са различни видове кристали в естествената им форма, най-големият е бил в диаметър 3 метра и с 12 страни. Вероятно тези кристали са били използвани и за пренос на енергия, от една точка на света до друга.

Атлантите добивали полезни изкопаеми. Добивали са общо 45 тона медна руда от една мина. Добитата руда е достигала до телго 2,7 тона, а за неиното повдигане са били използвани майсторски изработени дървени и каменни платформи.

Загадката по изчезването на цивилизацията Атлантида и до днес продължава да наруша покоят на редица учени и ентусиасти – изследователи. Учени предполагат, че на дъното на океана, там където някога е била Атлантида, има кристали, които се задействат при определени условия и предизвикват дематериализация на различи предмети в околността. Едгар Кейси – известен американски ясновидец, предполага, че Атлантида е загинала благодарение на мощната сила, на кристалите, който атлантите използвали, но това твърдение е посрещнато с огромен скептицизм и недоверие. Ричард Фройд твърди, че Атлантида е била безпомощно пометена от огромно цунами. В платото Дона Ана Парк в Испания, учени са открили причудливи природни структури, който не се срещат никъде в природата. Предполага се, че това може би са останки от Атлантида.

0 0 гласове
Article Rating
Exit mobile version