Извънземни от разсеяният звезден куп Плеяди – Плеядианци

Извънземни плеади

 

Съзвездието кокошката с пиленцата
Звезден куп Плеяди. Снимка @wiki

Те наистина съществуват, потомци са на нордическите лирианци, считат се за наши предци, които след дълга и трудна миграция се установяват в съзвездието Плеяди. Плеядите са съзвезеден куп видим с просто око, в края на съзвездието Телец-Бик, което се намира на 500 светлинни години от Земята. В България наричаме това съзвездие  „Квачката с пиленцата“, но всъщност това са куп сини звезди, появили се през последните 100 милиона години. Според съвременните теории, този куп звезди ще просъществува още 250 милиона години, след което ще се разсее в галактическото пространство. В гръцката митология съзвездието Плеяди са наричани още и „седемте сестри“.

Извънземните плеядианците са  сред Нас, с тях общуваме най-лесно, Те са същества, които са тук за да ни дарят с любов и знания. Счита се, че те са семената от които произлиза човечеството. Те имат същата биология като нас и всеки ден са близо до нас. Много от нас са забравили, кои са и защо са на Земята, но плеядинците имат основната цел да ни събудят, за да разберем каква е нашата Божествена същност и да видим истината за себе си. Пазители са на Земята и Слънчевата система. Предполага се че Айнщайн, Тесла и много други учени, са получи знанията си от тях, за да ги предават на човечеството. Твърди се, че са открили планетата Земя преди 225 000 години преди новата ера. Към момента са много малко на брой – 15 000 до 20 000 души. Притежават 20% човешка ДНК конфигурация. В миналото те били възприемани, като добри богове живеещи сред хората.

Външен вид на извънземните плеядианци

Извънземни  плеядианци
Така изглеждат някой от извънземните плеядианци

Руси, нордически тип хора, в поечето случай заради липсата на светлина, но се срещат и тъмнокоси, с висок ръст и светли очи. Имат 6 пръста на ръцете и краката, най-често то мъжки пол. Твърди се че са хетеросексуални(полово и романтично влечение към представители на противоположния пол). Именно поради своята сексуална култура, изглеждат  вечно млади, без видими признаци на стареене. Самите те, не считат себе си за извънземна раса. Хранят се със плодови и зеленчукови нектари (смути) и супи. Не употребяват животински мазнини при хранене.

Плеядианците са нещо като Сдружение на Архангели на Светлината, вършат чудеса, но само когато ние се нуждаем от това. Името им произхожда от Плейос, което в превод от гръцки означава повече, превъзхождащ – т.е. висши(висша раса). Те са носители на доброто и най – спокойно можем да ги наречем наши Ангели – пазители, заради изключително добре развитите си способности за телепатия и преместване в пространството. Те не са  дошли при нас за да си играят на Господ с хората, но са ги боготворяли, защото използвали изключително напреднали технологии.

Съществуват 4 типа плеядинци, в зависимост от типа работа, който извършват:

  • Сините – Протекторите на вечната природа и живота, наричани още Птах.
  • Червените -Духовните воини, наричани Ма-ат,
  • Златистожълтите плеядинци, пазители на Божествената светлина, наричани Ра
  • Зелените – Държат енергията на Божественото състрадание и разбиране и се наричат Ан-Ра

Извънземната цивилизация  на плеядинците

Преди около 200 000 години тяхната цивилизация, започва да процъфтява, и именно тогава те създават Плеядинският съвет на Светлината, известен още като Висшият съвет. Той се състои от 12 членове, в 12 подразделения или общо са заседавали в него 144 членове. Съветът им изпълнява много и най – различни задачи, наблюдава и плеядинските връзки с останалата част от галактиката. Висшият съвети на Плеядите са старейшините от расата и техните потомци, с които те много са се гордели.

Тяхна главна планета е „Ерра“, намираща се на около 30 светлинни години от Земята. Бедността и насилието в плеядинските светове е ограничена до минимум. Някой са гъсто населени, като напомнят световете и градовете описани в познатите ни Междузвездни войни. Мисията на плеядинците идващи от Ерра е да представят истината за извънземните на човечеството и истината за себе си.

От тях идва и разбирането, че привързаността към някого не води до нищо добро, защото така се възпрепятства човешкото, личностно израстване. Обичат предизвикателствата, обичат себе си, не са критични към нито един от расата си. Въпреки огромното изобилие на звездна светлина, те са създали своя прекрасна архитектура, градини и свои „фантастични приключения“. Плеядианците могат да ни помагат в намирането на глобални решения, като универсалните човешки права, участия в демократични системи, еволюция на човешкото съзнание и глобалното образование.

Летят из Вселената с помощта на огромни кораби-майки излъчващи кристално бяла светлина, дълги една човешка миля или 1,61 км и могат да поберат хиляди. Такъв е и плеадианският космически кораб „Бели ветрове” с дискообразна форма и  огромни размери.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Galia
Galia
5 years ago

Благодаря за информацията!

Васил
Васил
6 years ago

За да научите повече за самата реалност от плеядите, ще ви препоръчам да станете пасивни членове на швейцарската организация FIGU. Основана е през 1978 година от Били Едуард Маер който от малък е имал постоянна връзка със плеядите, той е написал със тяхна помощ повече от 26 000 страници нечувана досега информация!!
Поздрави
Васил