Извънземна раса от съзвездието Лира – Извънземни – Лирианци

Лирианци
Съзвездието Лира
Съзвездието Лира дом на лирианците.  Снимка @wikipedia

Те са сред нас и дори се твърди, че са наши създатели. Широко разпространено е убеждението, че извънземните лирианците са наши предци и първите „хора“, които създават цивилизация, в галактиката Млечен път в съзвездието Лира. Лира е сравнително малко съзвездие и носи името на древен-струнен музикален инструмент с формата на правилен пентаграм.  Това съзвездие е заобиколено е от други съзвездия: Лебед, Херкулес, Малка лисица и Дракон(„главата“ на Дракона). В съзвездието Лира могат да се видят 50 ярки звезди, като най-ярката от тях е Вега.

Лирианците са много миролюбива и чиста извънземна раса. Научили са се да се адаптират към почти всички планетни среди, на които са успели да се заселят, както и да живеят в пълна хармония с тях. Развивали са огромни селскостопански мощности. Очевидно са имали богатство и изобилие от всичко необходимо и са живеели в мир. Предполага се, че първите от тях са дошли на Земята преди 22 милиона години, използвайки за целта „Космически ноеви ковчези“, които представлявали плавателни съдове с дисковидна форма, с купол на върха с дължина около 2,5 м, много често са от тях излъчвали лъчи бяла светлина. Ръбовете на този диск били дебели около 60 см, а диаметъра в основата на плавателният съд е 3м. Самият диск е с диаметър 7м, а при движение се върти бавно напред-назад. Повърхността на такъв плавателен кораб е изключително гладка със цвят на тъмно стъкло.

Самите те не създават изкуствени храмове и светилища, използват за това самата природа, защото така смятат, че това е пътят към това да си истинско, духовно и естествено човешко същество. Те са били готови да подпомогнат, но не до степен да променят, нашата собствена еволюция. По-скоро да се натоварят с отговорността за нас – хората като раса. Те могат да ни помогнат да разберем историята на човечеството и как е било създадено то. Описвани са още и като „Галактическите историци“ за човешката раса.

Подпомагат процеса по разпространяване на истината за еволюцията на човека в галактиката притежават свое разбиране за галактическата човешка култура и за „човешкия дух“. В своето чисто състояние, лирианците не са имали физически тела, а са били изградени единствено от от светлина.

В Лирианската система се наблюдава безмълвно и самотно поклонение пред Вселената, пред Същността(Бог). Лирианците, не се кланят на разни „спасители“ и „ месии“, използвани от останалите манипулативни извънземни раси. При тях „всеки опит е личен“ и различен от останалите, не бива да се бърка, нито да бъде съден. Вярвали са, че червенокосите хора от тяхната раса, са връзката им с Бога и затова са ги използвали като оракули.

Лирианци
Момиче от извънземната раса лирианци

Тяхната кожа е бяла, като неизписан лист хартия, имат руса дълга коса с цвят на лайка. Лирианските очи в сравнение с нашите са били големи, неестествено наклонени и дълбоки, оцветени в металическо сиво, кафяво и синьо. Някой са имат зелени котешки очи и може би заради това се считат за пророци/ясновидци дори демони и вещици. Високи са 1,90-2,40 метра, отделни индивиди от тях са достигали и до височина 3 метра, изключително стройни и красиви. Краката им са били с дължина 90-93 см. Носели са сини дрехи и за изглеждали страховито.

Символи на тази група извънземни били котки и птици, а техни учители са били високоразвити богове, приличащи на тези животни. Отличителна тяхна черта е била авторитаризма. Създават колония в Северна Африка преди 701 655 години на границата на днешна Либия и Нигер. Може би са живяли там около 40 милиона години

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Dados
Dados
7 years ago

Благодаря ти Странен.