Извънземни

извънземни посетители

Извънземни (пришълци от космоса, зелени човечета,неземни същества, хуманоиди) – представители на неземни цивилизации, като чели постоянно посещават нашата планета с цел да изследват земята и хората за да използват  ресурсите. Темата е добре описана на много страници в Интернет и в бгнета (Българското Интернет Пространство) в частност.

Извънземни Хората, които пишат за извънземни обикновено се делят на следните категории: Очевидци (Просто са забелязали нещо в небето – НЛО), уфолози (Те може и да не са виждали дори НЛО, но за сметка на това се интересуват и търсят среща с извънземните постоянно, понякога дори могат и да си измислят някоя и друга история сами) и третите това са хора били в контакт с извънземни ( те твърдят разбира се, че са се срещали с извънземните лично, посещавали са техните космически кораби или са били обект на изследвания, т.е. имали са среща от „трети вид“). Както става ясно, последните пишат най-много фантастически глупости. Освен това темата за извънземните е любима и за траловете в Интернет, които пишат дразнещи коментари  и злобни статии.

С хуманоидите също водят, необявена война едни от най-големите уфологични организации и сайтове, UFO port например постоянно провежда акции по разобличаване на шпиони от не земен характер и следене за извънземни нашественици в земната орбита и на Луната. Благодарение на тези акции, са предотвратени големи беди за човечеството, а така също и нахлуване в територията на СССР извънземни през 1957г.

Видове контакти с извънземни:

  • Човек чува глас  който му диктува поредното откровение на ухо. Това почти винаги се дължи на неправилни таблетки изписани от личния психиатър или  на не изписани такива. В такива случай, се препоръчва бърза намеса на медицинско лице, докато пациента не е започнал да спасява света.
  • Среща с извънземни, при което може да си говорите на различни теми.
  • Човека се допуска на летящата чиния и там му обясняват, че те са дошли от далечна планета на много светлинни години от Земята.
  • Явяване на извънземните в къщи за проверка на тока и вода, в последствие могат да отвлекат стопанина.
  • Насилствен или доброволен секс на извънземно с човек от женски пол с цел получаване на хибрид  полуизвънземно-полубебе с получовешки гени. Понякога може, да се случи и обратната ситуации. По този начин е била създадена например шестата раса.
  • Имплантиране на различни чипове и металически предмети с извънземен характер в различни места на тялото на похитения. Така извънземните го следят, навсякъде.
0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари