Житни кръгове

Пшенични кръгове
Пшенични кръгове
Житни кръгове съсипват реколтата на Глиганов!

Огромни житни кръгове се появиха край село   Изворче, община Родопи. Кръговете с радиус  от 500 метра  са с неясно послание за хората от  селото и винаги се появяват в нивата на един и същи човек. Това е  радетелят  за галактическа независимост, ловецът Атанас   Гилзата. Екипът на сайта  UFOport.com, както винаги беше на мястото на събитието, и взе интервю от собственика на нивата:

– Здравейте господин  Гилза, как оценявате случилото се във  Вашата нива? Кой мислите е направил тези кръгове?

– Добър ден ! Ами какво да ви кажа? Мисля, че за поредна година останах без добив от нивата си. Щетите са големи и не зная как ще изкарам годината. В интерес на истината не съм видял и не знам, кой го е направили, но ако бях го хванал- душа му яка!   Тия от  НАСА  идват само с едни големи фотоапарати снимат, почесват се, никой една стотинка не дава…

– Както разбираме вие на се смятате за щастливец, че този феномен  Ви е разкрасил нивата?Все пак това може да са извънземни! Да са оставили някакво тайно послание важно за човешката раса!

– Разбира се, че не.  Защо се в моята нива си оставят важните посланията. Няма ли други ниви, е на комшията нивата там, ако искат да оставят колкото си искат послания, няма да ме интересува въобще. Тука само някакви безделници като вас идват снимат и се дивят, като не виждали легнало жито.

– Според Вас  какво ще е посланието, което изразяват кръговете върху житото?

– Посланието,  което изразяват кръговете може да бъде само едно.  Да отида при кмета да поискам обезщетение за съсипаната реколта. И ако може да направя , то вашият ефир обръщение към тези, които са направили кръговете?

– Разбира се, на нашите читатели ще им бъде интересно да узнаят какъв ще е Вашият отговор  на посланието, което са ви отправили чрез тези житни кръгове!

– Господа извънземни. Вие малки  вредни душички, които за трета година ми правите пакост в житото,  само да ви  предупредя, че следващият път  ще сложа ограда с ток и  капани така че далече от моята нива, че ще ви разгоня марсианските  зелени задници до девето коляно! – това е, благодаря ви и извинете, че малко се разгорещих!

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

2 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари