Извънземни бебета весел анегдот

Двама косачи косели трева на края на селото и видели как от небето се спуснало НЛО, някакъв извънземен кораб. От  кораба излязла чудно красива извънземна ( извънземно от женски пол). Един от косачите, казал на другия, ти остани тук и покажи нашето  поле, река и  гора, нека види колко красиво е нашето село и как добре си живеем, а аз ще отида да извикам кмета за да видим какво ще правим с тия извънземни.

След един  час, косача се върнал заедно с кмета и какво да види извънземната стой на брега на реката и плаче с крокодилски сълзи. Кмета, веднага попитал косача останал да забавлява извънземната „Защо тя плаче и се опитал да уточни защо се е разстроила така?“

-Ти показали и полето? -попитал кмета.

-Разбира се- отговорил косача, не само полето, а и реката и гората и показах. И ние започнахме да си говорим, как е на тяхната планета  живота и каккъв е живота в нашето село. А после реших да я попитам, как при вас там се раждат децата? тя ми отговори, че имат компютърна програма,  на която задаваш всички основни белези на дето: цвят на очите, косата, височина… и компютъра, вкарва нужния ембрион в матката извънземните жени. Но когато тя ме попита, а как се раждат децата в вашето село, аз взех и показах. И ето тя седи тука и плаче и иска същия компютър.

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
каси
каси
9 years ago

готин анегдот