Хелоуин, а вие какво сънувахте в нощта на Вси светии?

НЛО изследователи ЧНГ

Вещиците празнуват в нощта на  Хелоуин, това оказва влияние на сънищата на човек и  е възможно да сънувате кошмари. Обикновено около този празник се сънуват едни от най-съдбоносните сънища, които в последствие могат да се сбъднат. Това е в резултата от пируването на вещиците и магичните ритуали, които се правят в тази нощ.

кошмарите на Хелуин
Сънищата около Хелуин могат да бъдат страшни

Какво сънува ти в нощта на Вси светии?

Ако сте сънували кошмар, това може да означава само едно. Някой някъде по света е отправил негативна енергия към вас, сънят ви е само огледало в което можете да видите негатива, по-страшното, е че той най-вероятно ще се сбъдне и то в най-скоро време след като сте го сънували.

Говори се, че в нощта на Вси светии мъртвите възкръсват, но това не е точно така по-скоро духовете на умрелите идват при живите. Дори те не просто идват, а могат да се вселят в тялото на живия. Духът на умрелия обикновено влиза през устата когато той си поема въздух. Възможно е  дори духът да се представи в сънят ви за ваш починал близък и да ви помоли да го пуснете сами в вашето тяло, не правете това поради 2 причини:

  1.  Това може да не е духа на вашия починал близък.Най-вероятно става въпрос за изпратен от вещица дух за да ви отнеме част от жизнената сила или цялата ви жизнена енергия и да умрете за считани след това.
  2. Точно на Хелуин  не бива да допускаме същества или духове да ни управляват, това е много опасно и обикновено свършва трагично.
  3. Духът представил се за ваш починал близък най вероятно е взела душата на близкия ви човек като го е убил.

Ще ви дам малък пример: Дух на име Греан Ж.Ж. се опита тази нощ да използва моето тяло и само моята интуиция ме спаси от това да го пусна  вътре в себе си. Той дойде заедно с кошмар и с енергията на вещицата, която го беше изпратила. Представи се за мой близък и се опита да се всели в мене. Вещицата която го изпрати, обаче сега която страда много защото тя получи от мен такъв негатив, че ще и стига за цялата година та и догодина.

Ако не сънувате нищо на Хелоин това означава, че няма от какво да се страхувате това е сигурен знак  за силно силно защитно поле, което ви предпазва от магии и заклинания.

Защита от Хелоуин и кошмарите свързани със сатанинския празник

Билки набрани на Еньовден могат да неутрализират негативното влияние на вещиците в нощта на Вси светии. Но за какви светии може да става въпрос тук ? Това не са никакви светии а сатанински изчадия. Наберете Здравец на Еньовден и изсушете го и го оставете на видно място в стаята, която спите.

Вижте още за „деня на слънцето“ – Еньовден

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари