Curiosity засне НЛО на повърхността на Марс

Curiosity

Камерата на марсохода Curiosity е заснела невероятна снимка на повърхността на Марс. На нея се вижда, че от повърхността на Марс излита неидентифициран летящ обект. Някои Интернет потребителите предположили, че на фотографията направена с широкоъгълната  камера  Rear Hazcam, разположеният на заден план космически апарат, е заснел кораб на пришелци.

Както пише независимият портал за космонавтика Space Days Note, особено внимание си струва да се отдели на следите, които оставя летящият обект.  Ако се вгледаме внимателно тези следи могат да бъдат разгледани на фотографиите.

Curiosity
Снимка: NASA/JPL-Caltech
Марс Сайънс Лаборътори

Vision, Wonder, и Curiosity) чрез анкета на уебсайта на НАСА. На 27 май е обявено и името, което ще носи новия марсоход — „Curiosity“ („Кюриосити“, в превод

Въпреки това, като пише изданието подобни неидентифициран обекти са забелязвани и по-рано на Марс. От NASA  заявиха, че това най-вероятно са метеорити врязващи се в разредената марсианска атмосфера. Но в този случай се вижда, че най-вероятно обекта излита и следите се движат от червената планета към космоса, а не обратното, като би било ако това беше метеорит. Това не е първата интересна находка, която космическия апарат Curiosity открива на Марс. Преди определено време, изданието Huffington Post за още една снимка публикувана на сайта NASA. На снимката се вижда обект, приличащ на глинено гърне или някакъв друг съд. Въпреки, че експертите са склонни да вярват, че това отломка от камък с такава странна форма, а уфолозите и тези, които вярват в неземния живот веднага окачествиха тази отломка, като доказателство за съществуването на извънземна форма на живот. Вижте видеото с странния обект:

Космическия апарат не за първи път фотографира странни предмети, които от далеч приличат на живи същества или поне свидетелстват за присъствието на живот там. Например на една от фотографиите може да бъде разгледам камък, които прилича на животно с четири лапи.

Животно на четири лапи на Марс
Снимка от Марс на нещо, което много прилича на животно с четири лапи.

Освен това на вниманието на Интернет потребителите е попаднала и снимка от Марс, на която се вижда нещо подобно на кръст подаващ се на повърхността на червената планета.

Източник: www.vesti.ru

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари