Любовно гадаене. Отгатни мислите на любимия

Питаш  ли се “Какво мисли той за мен?” ? Това онлайн любовно гадаене ще ти помогне да разбереш какви са мислите на твоят любим.

Преди да започне самото гадаене се препоръчва да концентрираш мислите върху своя любим. Опитай се да си спомниш детайли от ваши разговори,как тоя говори, интонацията на гласът му, миризмата му ли дори дори вкусът му, изражението на лицето му или каква походка има. Колкото по-детайлно успееш да визуализираш любимия толково, по-вярно ще излезе гадаенето след това.

Гадаенето преминава през няколко стъпки

 

За целта съм ти подготвил специално видео. Това не е просто видео за отпускане и релаксация, това видео ще ти помогне да разгърнеш подсъзнанието си . То ще  насочи енергията ти към него за да можеш да разбереш какво мисли той за теб. Просто се отпусни, догледай видеото до края и сама ще се удивиш от точният отговор на това онлайн гадаене.

Първа стъпка – медитативно дишане:

Сега преди да пуснеш видеото поеми дълбоко въздух, задръж го колкото можеш и много бавно го издишай. Цялото внимание трябва да е на твоят любим. Можеш да направите пет  такива дълбоки вдишвания и издишвания, След това пусни видеото и го изгледайте до края. Чак когато видеото свърши премини към гадаенето.

Втора стъпка – гледане на видеото:

Пуснете видеото и го изгледайте до самият край!

Ако си изгледала видеото, може да преминете към следващата стъпка – самото гадаене онлайн.

Трета стъпка – същинското любовно гадаене:

Изберете внимателно една от драконовите глави и натиснете на нея. Внимавай! Само една от тях казва истината, открийте коя е с помощта на интуицията си.

любовно гадаене

Помнете, че само тези които са направили всички стъпки на гадаенето, така,като са описани тук, могат да разчитат на точен резултат и ефективно да разгадаят мислите на своя любим. Ако не се получи от първия път можете да опитвате отново и отново докато сте сигурни в резултата.

Можеш да споделиш в социалните мрежи зада изчистиш негативната енергия и да привлечеш щастието в съдбата си.