Медитация за привличане на любовта и щастието

Медитация за любов

Инструкции преди мелитация

Водена медитация за превличане на любов и щастие в живота. Това видео силно въздейства на подсъзнанието и запитсва в него специална любовна прогама за привличане на любов и щастие в живота. Слушайки медитацията не е нелбходимо да се мъчите да влизате в някакво специално състояние. Просто се отпуснете и получавайте удоволствие. Най-подходящи момент за слушане на тази медитация е преди сън, когато сте в отпуснато състояние. Ако слушате „Медитацията за привличане на любов и щастие“ през деня то намерете за себе си удобно, уютно и безопасно място и чак след това пуснете видеото. Не пускайте записа, ако имате някаква работа повреме и поне час след медитацията. Не пускайте този запис ако страдате от тежки психични заболявания – психози. Медитацията не се препоръчва на хора, които са под алкохолно или друго опиянение.

Медитацията за привличане на любов е 40 минути, вие трябва да имате тези 40 минути на разположение и да сте сигурни, че повреме на медитацията няма да бъдете обезпокоени. Ако ви се наложи да прекъснете сеанса, то можете да пребройте наум от 5 до1 и когато стигнете цифрата едно вие напълно ще излезете от транса и ще се чувствате прекрасно с ясно съзнание и ум.

Приятен транс!

 

 

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Иванов
Иванов
4 years ago

По време на медитацията визуализацията се осъществява съвсем лесно, образите се виждат ясно,усещанията са толкова реални,все едно всичко се случва в момента.Не знам дали програмата работи,както и колко пъти трябва да се повтори или не трябва,но определено действа успокояващо.