Паралелна вселена

Планета еднаква на Земята съществува! Все още  учените, обаче, не са открили със сигурност, къде се намира тази планета.

Планета , която прилича на Земята, на нея може да има живот!

Неотдавна астрономите откриха планетата „GJ 1214“.   И така  на планетата „GJ 1214b“   има вода и е  около 3  пъти по-голяма от   Земята.  Разстоянието  до тази планета е приблизително 40 000  светлинни години. Предполага се дори, че на тази планета съществува и форма на живот подобен на земния. Но тя прилича на Земята само на пръв поглед, условията на тази планета  са подобни на земните, но  има и много разлики -например, дори и да е съставена 78 % от вода то  учените смятат, че тя най-вероятно е замръзнала, а от там следват и още безброй различия, с които GJ 1214b се отличава от Земята.

Ние    изследователите от UFOport.com     търсим планета,  която да е  абсолютно същата като нашата – на нея да има  хора, които да са абсолютно същите като хората на земята, дори  да си приличат визуално с всеки един човек живеещ на нашата планета. Да, ние  знаем,  че съществува такава планета, че всеки един човек има безкрайно количество двойници  в пространството и ще ви го докажем:

Нека разгледаме човешкия организъм и средата, в която той обитава като сбор от най- малките частици  във  Вселена. Тоест, ние и нашата среда, дори нашите мисли  и чувства  са  комбинация от  определено количество на тези най- малки частици например   енергийни нишки  или дори по-малки от тях, ако съществуват. Но ние знаем, че количеството на тези  частици в пространството и времето  е   неограничено и ,  тъй  като има възможност безкрайно много такива части  да се подреждат по един и същи начин  безкрайно много пъти, то те обезателно ще се подредят по точно този начин някъде на друго място във  времето и  пространството. И още  по -сигурно е ,че те ще се подредят така милиони,   милиарди  дори безкрайно много пъти. За по- нагледно ще ви дам следният пример:

Паралелна вселена

Вземете две кубчета „рубик“ и започнете да ги въртите и разбърквате едновременно и независимо едно от друго.  Почти сигурно е, че  те ще са разбъркани  по различен начин почти винаги, но ако продължим да ги разбъркваме     безкрайно много време  ще дойде момент, когато  те ще са  наредени по един и същи начин едновременно. Ако си представим сега, че имаме безкрайно количество такива кубчета   се получава, че наистина имаме безкрайно много   съвпадения на едни и същи комбинации в един и същи момент  и безкрайно много комбинации в различни моменти на едни и същи места в пространството. От друга старана имаме и безкрайно много несъвпадения  по време и пространство.

Аз в друго измерение!
Моето аз в друго измерение!

Това доказва, че ако човекът и  неговият свят  се разглежда като комбинация от  на частици, то тези частици ще се изграждат някъде във  Вселената по същия начин и по същото време,  но те ще се изграждат и по безброй различни начина, което всъщност прави този свят така разнообразен и различен.

От горе казаното стигаме до извода, че    повторяемостта на нещата в безкрайността е безкрайна, както и безпределна е   неповторяемостта  на нещата.

Паралелна вселена
Нуждаем се от Вашата оценка:

2
Оставете коментар:

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Павлин Петров

Не ми се вярва.Ако има такива планети, то те със сигурност ще бъдат много различни, защото всичко и време и място и състав ще са различни

Лидия Илиева

Ей, сигурно има и повече от една планета , която да прилича на нашата Земя. Звучите убедително с примера за кубчето на Рубик. Дано само по-скоро измислят нещо за бързо придвижване във Вселената , че да видим и други планети и светове!