Информация за края на света. Последни новини!

Определената дата за край на света е  почти дошла, пиша тази статия на 21.12.2012г. в 18, часа вечерта , а  на небето няма нищо, което да прилича на Нибиру, нито има някакви признаци за Армагедон или нещо, което може да застрашава Земята. Вали си сняг и  по всичко изглежда че край на света няма да има!

На долните снимки току що съм заснел   последният залез на слънцето преди заветната дата: 21.12.2012г.  Няма  и помен от краят на света, но ние ще сме  цяла нощ на нашите изследователски  места и ще  ви  предоставяме информация ако има макар и малки промени в небето. Жалко наистина, че днес небето е облачно, но ние имаме апаратура и ще следим за всички необичайни промени!

Това се последните новости от „Краят на света“ за сега толкава, вижда се, че няма нищо интересно  и страшно… Нашите екипи са на мястото си и следят за НЛО, Нибиру или   каквото и да е странно явление преди 21.12.2012г. … Така, че следете ни и през нощта за да разберете  всичко първи !

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

4 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Diana Georgieva
11 years ago

Парада на планетите започва днес в 13.41 минути, възможно е да бъдем свидетели на невиждани природни катаклизми, очаква се дори да има разместване на магнитните полюси на земята . Предстои ни да видим нещо много интересно. Дали това няма да е краят на света?

Diana Georgieva
11 years ago

Вече сме 21.12. 2012г. 00.48 минути на нощното небе не се наблюдават никакви странни явление. Да ли пък майте не са сгрешили ?

Diana Georgieva
11 years ago

Дами и господа, на ръбът сме на завършека на нещо великолепно, остават по-малко от два часа и ще завърши календара на майте. Нека всички се помолим за това нашата планета да просъществува и след 21.12.2012г. Нека утрешният ден да е по-хубав от сегашния. и нека бъдем по-добри и по справедливи един към друг !
Календара на майте свършва тази вечер в 00.00минути!

Нека има утрешен ден!

Diana Georgieva
11 years ago

В Турция, са заснели НЛО над Черно море очаквайте скоро видео записа в на НЛО – то в коментарите към тази статия!