Междугалактически контакт

Научно изследване на сайта за НЛО и странни явления WWW.UFOPORT.COM доведе до резултати.  Уфолозите и изследователи откриха  начин за общуване с извънземни същества от галактиката „Галактика-2“ и влязоха в постоянен контакт  с разумни същества живеещи в вътрешността на ефирна планета (Планета състояща се от не материя и не имееща физически характеристики). Изследователите уточниха, че в настоящия момент  много от информацията, която са получили от извънземните същества се налага да бъде строго засекретена тъй като в дадения момент не е ясно дали тя, ако попадне в неподходящи ръце не би била опасна. От всичко личи, че учените от сайта  са получили информация от извънземните същества за някакъв алтернативен източник на енергия, който може да доведе до установяването на нов световен  ред.

Уфолозите разказаха, че извънземните същества сами са поискали контакт, като са им изпратили няколко поредни  съобщения на свръх чувствителната  НЛО апаратура. Първото съобщение получено от НЛО сигнализаторът било:

Връзка с космоса
Съобщение от ефирната планета!

„Здравейте земляни! Поздравяваме ви за научно техническия прогрес и ви съобщаваме, че вие достигнахте необходимото  ниво за да общувате с извънземни!“

В началото никой не повярвал, че това е  истинско съобщение от дебрите на космоса, понеже то било написано на чист български език а не като очаквали на извънземна азбука, но след него последвали още и още съобщения в който описвали  разстоянието между галактиките и планетите и точни те  координати на извънземните.

От Съюзът на НЛО изследователите в България потвърдиха достоверността на съобщенията и поздравиха сайта www.ufoport.comза големите успехи в областта на уфологията, като сравниха постигнатия успех с първия полет в космоса на Юрии Гагарин и Първата стъпка на лунната повърхност направена от американския космонавт Нил Амстронг! Докато протичаше  извънредната UFO конференция бяха изпратени снимки от нея на нашите извънгалактически братя от Галактика-2, но истинското учудване дойде когато и те  отвърнаха със снимки на състоящата се при тях конференция за между галактически контакти. На снимката по-долу се вижда тяхната планета!

извънземна конференция
Снимка от чуждо-планетната конференция!
0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари