Претърсваме космоса за извънземни и НЛО … НАСА предупреждава …

Наса НЛО
Секретна снимка на НАСА

През последните няколко месеца се правят изследвания в Космоса. Изпращат се космически кораби, телескопи и т.н. И заедно с това се правят и нови открития. Най-новото е, че в една малка част от нашата галактика Млечен път, съществуват още много други планети. Те са разположени  в различни съзвездия. На няколко от планетите най-вероятно има живот, тъй като се намират в „зоната на живот“ от съзвездието Лебед.

Учените отричат съществуването на извънземни, но ние не можем да им се доверим, защото науката и религията имат принципа да отричат факти, които не могат да докажат. Но изследователите от НАСА твърдят, че бихме имали гости от друга планета заради озоновия слой. Поради повишеното количество на парникови газове, извънземните можели да се почувстват застрашени от това, че нашата планета ще се разпростре из Вселената. Изследователите не знаят обаче ако настъпи такова събитие, какъв ще бъде изхода. Има предположения, че пришълците могат да бъдат дружелюбно настроени, враждебни, или неутрални.

Но за сега от информацията, която имаме за НЛО и извънземни ние сме разбрали, че те са доста по – напреднали от нас във всички области. Е ако се доверим на това, дали те просто ще дойдат и ще ни кажат –  „Здравейте, Земляни!“. По-скоро не. По – възможно е да дойдат поради липсата им на енергийни източници, пренаселеност на планетата им  или дори да ни изследват като по-нисши същества от тях.

Та след като те са толкова напред е логично е и да ни намерят първи. А и нека се замислим малко, ако нашата планета не беше годна за живеене, например сме изчерпали всички ресурси, а и станало малко пренаселено и открием друга планета, на която съвсем спокойно можем да водим ако не същия то подобен начин на живот нямаше ли и ние да отидем там. Да щяхме, и щяхме да бъдем готови на война, щом става въпрос за нашия живот. Най-евентуалният сблъсък между обитатели и нашественици би бил именно този –  война. Това са правили даже и нашите прадеди по време на преселенията на народите. Отивайки на нова земя, започва война за нея с вече настанилите се там хора.

От НАСА предупреждават, че при евентуална инвазия трябва да имаме предвид, че целта на извънземните може да е изтребване, зараза с нов вирус, поробване и куп други отрицателни преживявания.

А и по последни данни  в близките месеци можем да очакваме не един, а цели три летящи чинии запътили се право към Земята. Това е засякъл един от американските телескопи. Така, че какво точно ще се случим можем да говорим, след като се сблъскаме с „гостите от друга планета“.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Любов
Любов
6 years ago

Добре претърсват космоса……,но защо си мисля,че незнаят как и къде да търсят…..
Няма как да сме единствени във вселената….Ясно е на всеки мислещ.
Това,че ние не ги виждаме,не означава ,че ги няма.Преди години седейки на балкона (кв.“Разсадника)на бул Стамболийски в полунощ видях 3 обекта НЛО.Този,който беше в средата се издигна спираловидно на горе,др 2 го последваха ,като се издигнаха вертикално.Имаха по 4 силно светещи правоъгълни фарове.На др.сутрин по радиото казаха колко мн хора са се обадили наблюдавайки явлението.Никой не каза нищо Без обяснение или коментар.
Благодаря ви за вниманието.Поздрави.