Уеб камера на NASA заснела НЛО около МКС – видео

NASA TV

Уеб камерата, която се намирала на борда на МКС  снимаща всички обекти минаващи близо до станцията, зафиксира странен бял диск в космическото пространство. Дискът се появява внезапно пред обектива и остава там няколко секунди преди оператора да спре излъчването. Потребителите в Интернет, които открили на видеото НЛО обвинили NASA, че е скрила информацията за пришълците, съобщава: www.mirror.co.uk.

На кадрите по-долу е представен странен летящ обект, който виси в безвъздушното пространство близо до МКС. Видеото е качено в мрежата  от не без известния уфолог: Скот Уоринг, които направил пълно разследване на това видео на своя сайт: UFO Sightings Daily и за 10 дни било гледано повече от 4000 пъти.

Авторът на видеото счита, работниците на NASA скриват от земляните съществуването на извънземни, защото необикновения по форма диск се появява в кадър няколко секунди преди да бъде спряно излъчването на видеото.

„Човек може да си помисли, че операторът на NASA виждайки старания диск си е казал: О не пак ли ? И след това, е побързал да изключи камерата“  – така коментира видеото на  Скот Уоринг един от зрителите в Youtube.

Това съвсем не е първият извънземен обект, които успяха да засекат  Интернет потребителите в последно време, миналия месец имаше също случай, когато беше забелязано НЛО да кръжи около  МКС.

 

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари