Призраци – видео с призрак и привидения

Мистични сенки

http://youtu.be/gsezQMAma9o

Виждали ли сте призрак? Вярвате ли в съществуването на привидения и задгробен живот? Ако още се колебаете и мислите, че това са измислици на побъркани хора, моля вижте това видео където паранормалното оживява.

призрак
Снимка: www.chudesa.net

Призракът в първата част на клипа, като чели е бил заключен в тази стая, когато човека влиза освобождава духът на мъртвия и той тръгва по коридори. Ясно се вижда силуета на привидението и неговото безплътно тяло. Можем само да гадаем дали това е душата на мъртвеца или е някакво друго паранормално явлениеот друг характер.

Призраците и привиденията от втората част на видеото се появяват неочаквано на фотографии където не би трябвало да ги има. Доста страховито е да видиш призрак излязъл до тебе на семейна снимка. Такива призраци, се появят тогава когато в къщи има някой починал с незавършена мисия на Земята.

Ако вие имате такива снимки с призраци на починали ваши близки, трябва отидете в църква и да поръчате молитва за упокой на душата. Ако пък знаете, каква е недовършената мисия на мъртвеца трябва сами да я довършите.

Уплаших те ли се  от тези привидения, помислете само, колко малко сме на този свят живи и как вечно след това ще сме умрели. не бива да се страхуваме от призраците, защото самите ние можем да се превърнем в такива след смъртта си.

 

 

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари