Сън по поръчка

Поръчай си сън
Поръчай си сън
Сънищата по поръчка са напълно реални за изпълнение

Много хора казват, че не сънуват сънища. Това не е вярно. Те сънуват, само че не си спомнят сънищата си. Има такива, които си спомнят и с пробуждането си, отварят съновника, за да изтълкуват съня си. Сигурна съм,че всички сънища се сбъдват.Проблемът само в правилното тълкуване и във времето на сбъдването.И там си има свои тънкости.Но аз искам да разкажа за друго.
Има сънища, които при изтълкуването носят неприятности. И тези сънища също се сбъдват. Само че, някои от тях можем да коригираме, поръчвайки си сън. Например, искате да ви се случват хубави неща, относно любовта. Потърсете в съновниците, на които имате доверие и сънищата ви се сбъдваха по тях след тълкуването, какво трябва да се сънува, за да имате любов, добри отношения, всичко, което ви дойде наум, относно любовта. Когато си легнете, преди сън, опитайте се ясно да си представяте тези неща, не се напрягайте, просто си представяйте, докато заспите. Аз, например, за любовта си представям градина с рози,но не ги късам, а само ги гледам и им се радвам, ягоди, малини, череши,портокали…Това си поръчвам за любовта. За пари задължително си представям слънцето. Ако искам да разбера какво се случва с даден човек, аз просто си мисля за него, докато заспя. Не изключвам, че и той ме сънува или се сеща за мен в този момент.
Преди години много се притеснявах за майка ми,но нямах възможност да се обадя,а писмото дълго стига,затова мислех за нея преди сън. Сутринта разбрах от съня, че нещо наистина не е наред. Не можех да си намеря място от притеснение и вечерта си представях писмо или телефон (интернет още не беше толкова популярен, както сега). На следващата сутрин знаех,че ще получа новина за майка ми. Леля ми ми написа, че майка ми е в болницата, но да не се притеснявам, че вече е извън опасност.
Друга случка. Брат ми преди влизането си в казармата, бяха го пребили едни хора, защото защитил от насилник едно момиче. Случайно се обадих на нашите и те ми казаха,че го търсят вече няколко дена. През нощта го сънувах как лежи в една канавка без съзнание, видях и кула, и още куп сгради…На сутринта тичах на пощата, за да се обадя и да им кажа къде е той. Успях. Спасиха го.
Сънищата по поръчка са напълно реални за изпълнение. Отначало може да не се получава, зависи от концентрацията и визуализацията на всеки човек,но с времето и постоянството, започвате да сънувате именно това, което искате.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари