ASMR (мъжки глас) – Шепот в нощта. Водена медитация слиптрек

Вълшебна гора

Събуждали ли сте се рано, когато още нощта не си е отишла и сутринта не е почукала на прозореца с червената си ръка? Тази ASMR  импровизация записах в дълбоката фаза на нощта. Събудих се в стаята беше пълен мрак.  Полудрямка състояние на медитация. Усещането беше вълшебно, около мен се носеха духове на умрели и още неродени хора. Миришеше на заклинания. На сбъднати и несбъднати любови, ритуали за изпълнения на желания..  Виждах магията на битието и се отдадох на това мистично преживяване в тъмнината. Наслаждавах се на призрачните видения и се унасях в полудрямка. Някой, все едно ми нашепна с мъжки глас: „Запиши слиптрек…. “ .

Спомних си, че микрофонът е до мен, понеже вечерта правих записи преди да заспя. Така се роди този странен запис, който ви предлагам да чуете преди сън в спокойна , уютна обстановка. Не търсете логика в думите ми. Не се опитвайте да ги разберете, те нямат разбираем смисъл, те са извън границата на възприятията. Те са родени от моята  фантазия в тъмното. Те са плод на страховете ми, страстите ми, болката ми и радостта ми.  Това няма да е водена медитация такава каквато сте свикнали да чувате, това е нещо различно, странно и загадъчно ASMR   слиптрек..  Част от моя свят, част от моята нощ, когато се събудих в тъмното.

video
play-sharp-fill
0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Алекс
Алекс
4 years ago

В този шепот има голяма доза мистика, вълшебство. Всеки може да усети как към него бързо се приближават странни същества, в нощта. Слушайки този глас ще почувстваш как ти се иска да излезеш навън в нощта, на някъде без цел. Звуци в нощта, който ще те накарат да се замисимщ върху собственото си съществуване. Ще се смразиш, но ще се отпуснеш след това и ще искаш да опознаеш един друг свят далече далече, но всичко това чрез сънищата ти.