Гадане на карти с духът на Мадам Ленорман

Мадам ЛенорманМария Ленорман е ясновидка от времето на Наполеон Бонапарт. Тя е умеела да чувства картите, да разговаря с тях, да вижда фигури, животни и  хора в колодата от 36 карти.

Има много версии как мадам Ленорман е стигнала до гледането на карти.

  • Едни смятат, че циганка и е подарила картите и я е научила да гадае и наричат нейният пасианс циганско гадаене.
  • В друга версия, мадам ясновидката случайно е намерила картите в домът си, след, като се е върнала от престоя си в манастир.

Тя просто забелязала колодата и видяла как картите се движат, а когото ги докоснала усетила, как една карта е топла а, друга студена. Обикновените карти в ръцете на Мадмоазел  Лероман се превърнали в инструмент за предсказване на бъдещето. 

Това е може би най-силната врачка на 18 век. По време на сеанс, тя облизвала картите, мирисала ги е, говорела е с тях  и е изпадала в силен ясновидски транс.

Говори се, че нейният дух, често идва при обикновените, хора и им помага в трудни ситуации от живота. Има слухове, че след смъртта й, духът на мадам Ленорман е в колодата карти и за това те се наричат картите на мадам Ленорман. Тези карти са изрисувани така, както ги е виждала ясновидката по време на сенас, но в реалният си живот тя е гадаела на обикновени карти.

Призоваване духът на мадам Ленорман !

Призови дух!