Какво е НЛО?

НЛО

На тях обикновено им казват –„летящи чинии“. НЛО означава „неидентифициран летящ обект“.

НЛО

Съществуват ли те наистина? За тях са написани много книги и хиляди говорят, че са ги виждали многократно, други даже представят снимки на които са фотографирали НЛО. И въпреки всички научни изследвания, винаги ще има хора, които да вярват в съществуването на извънземните прелитащи на НЛО.

Изучаването на фактите за летящите чинии показват, че различните НЛО  се отличават едно от друго по своята форма, цвят и звуците, които издават. Някои свидетелстват, че са видели НЛО във формата на летяща чиния (дискообразна форма), други казват, че НЛО-то, което са видели е имало цигарообразна форма, при трети странният обект имал формата на сфера и т.н.. По такъв начин е събрана информация от целия свят за наблюдаване на неидентифициран летящ обект в най-разнообразна форма и цвят, които са се движили с различна скорост или са висели неподвижно над земята.

Когато военновъздушните сили на САЩ изучили доказателствата за съществуването на летящите чинии, установили, че хората нищо не са измислили. Всички, които свидетелствали за съществуването на летящи чинии в действително са виждали нещо. Но какво? В някой случай НЛО-то се оказвало птица, самолет, звезда или някоя МКС . Много от видените НЛО са били например кълбовидни мълнии.

Ако летящите чинии бяха наистина кораби на извънземните, във всички разкази за тях щеше да има нещо общо. Но те са толкова различни… Причината е в това, че хората виждат, всичко друго освен космическите кораби на извънземните. За това учените предполагат, че за сега Земята не е посещавана от разумни същества от друга планета.

Сподели в социалните мрежи:

Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари