Разговор със извънземно същество

извънземни посетители

 Ужасяващо видео със истинско извънземно, интервю със пришелец!

Мили приятели ще ви представим разговор със извънземни същество,  това не е шега, и моля зрителите на видео клипа да вземат под внимание уникалността на  това, което наблюдават. Държа да отбележа, че извънземното което виждате  е  на клипа е напълно реално извънземно но  в момента вече е починало, видеото е снимано във зона 51 във Америка, и не се препоръчва на хора със слаби нерви, тъй като предизвиква естественият страх  на човека от Боговете(извънземните).

Всеки, който гледа този видео клип ще изпадне във състояние на страх и дори ужас. така че още веднъж ви предупреждаваме това не е шега, и не е  видео за хора със слаба психика. Е ако не ви е страх приятно гледане :

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари
Трошача
Трошача
4 years ago

Не видях разговор а монолог . Ние нищо не разбираме от неговото поведение и звуци или ,,думи” ! Виждам че се отнасят към него като към шизофреник . Явно сме много далече от реална комуникация с извънземна цивилизация и единственото което можем да направим е да си навлечем голяма беля от такъв контакт … ние сме още твърде твърде назад в развитието за да се натискаме за такива срещи !