Как да развием интуиция и 6-то чувство?

В тази статия ще поговорим за интуицията, така нареченото шесто чувство. Мисля, че всеки човек би искал да развие някакъв особен усет за нещата и да разбере къде отива и накъде се движи в сложните моменти от живота си. Интуиция това е нашата вътрешна пътеводна звезда, когато няма изход и разума не е в състояние да владее ситуацията.

Развита интуиция
Не анализирай, чувствай…

Какво представлява интуицията?

Това е мътно знание, че нещата би трябвало да се случат именно така, както шепне вътрешното ви Аз. Проблемът на интуицията е в това, че нейният глас е много тих и тя говори с нас не винаги с разбираеми знаци, жестове и картинки. Въпреки това, всеки човек може да развие интуиция и всеки от нас притежава интуиция, така както притежава зрение, слух , вкус и други чувства. И за това днес ние ще се блъснем с проблема, как да направим интуицията по-явна и ясна, как да следваме правилно сигналите на съдбата.

Как да се научим да разбираме и четем сигналите на интуицията?

Интуицията често върви против логиката, при много хора интуицията е изразена като вътрешен глас, глас в твоята глава, които говори: Аз не искам тук да работя… Разума говори: Тука е хубава заплата, тук са такива бонуси, такива възможности.  А вътрешния глас говори: аз не искам тук да работя, аз не искам това за себе си.  

Интуицията, често се проявява, като желание или не желание. При това, това желание или не желание обикновено е абсолютно нелогично и необосновано.  Японците например назовават интуицията „чувство в  корема“, когато човек с кожата си усеща опасност или някаква възможност.

Сигнали и интуиция:

  • Мързел, случвало ли ви се е да започнете някаква работа, която би трябвало да е интересна, но започвайки да ви обхване страшен мързел. Нищо не ви се прави, не можете дори да започнете като хората.  Даже и да се насилите нищо няма да излезе накрая се случва така, че тази работа не се оказва толкова привлекателна, колкото е в действителност, не плащат или плащат малко. Ето това е вашата интуиция, която говори, чрез вашият мързел.
  • Желание-порив, когато имате желание за нещо, без много старание нещата тръгват от само себе си.
  • Глас. Ако гласът на човек не ви харесва и привлича, едва ли бихте намерили с него общ език.
  • Знаци на вселената. Те могат да са разнообразни, трябва да се обръща внимание на всичко, което ни заобикаля.

Условия при които слушаме интуицията си:

  1. Ако не сте достатъчно емоционално чисти, вместо гласът на интуицията обаче е възможно да чувате гласът на своите негативни мисли, негативни програми и негативни си емоции. Съответствено нищо полезно няма да чуете.
  2. Второто важно условие при, което можем да се вслушаме в интуицията си е да изключим гласът на разума.  За да постигнете това ви е нужно медитация, хипноза или каквото и да е състояние на транс. Само, когато разума замълчи ще проговори подсъзнанието.
  3. Трябва да развиете в себе си спонтанност. Не е достатъчно само да слушате гласа на интуицията си, трябва и да го следвате.

Ако искате да развиете своята интуиция и гадателски способности влезте на шият форум, където ще ви помогнем да осетите шестото си чувство.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари