7 Известни личности, които са виждали НЛО

строго секретни снимки

Близките срещи с НЛО се увеличават с феноменална скорост, затова не е изненадващо, че все повече известни личности споделят своите истории за срещата си с НЛО. Това вече не е тема табу, повечето хора по целия свят вече приемат факта, че в небето се движат неидентифицирани летящи обекти, и те са видени не от стотици, а от милиони хора.

Известните личности също виждат НЛО.
Известните личности също виждат НЛО.

Мик Джагър
Докато е на къмпинг в Гластонбъри през 1968 година, заедно с тогавашната му приятелка Мариан Фетфул, Джагър забелязва НЛО, което сякаш плава сред звездите и което той описва като “кораб-майка с формата на цигара”. Година по-късно, фронтменът на Ролинг Стоунс вижда НЛО за втори път, по време на скандалния концерт на групата в Алтамаунт. Тази среща впечатлява певеца до такава степен, че той монтира “детектор за НЛО” в имота си в Англия. А каква е мистериозната част в тази история? – Мик Джагър отива на къмпинг.

Джаки Глийсън
Актьорът комедиант Джаки Глийсън е привърженик на НЛО от дълго време. Той не веднъж е твърдял, че неговият добър приятел Ричард Никсън му е показвал останки от извънземни на разбило се НЛО, които се пазели в секретна военна база във Флорида. Когато съпругата на Глийсън споменава по-късно за инцидента пред медиите, Джаки набързо се развежда с нея…или поне това е причината според слуховете в Холивуд.

Виктория Бекъм
За да не остане по-назад, Виктория Бекъм от “Пош Спайс” също споделя, че е видяла нещо, което приличало на огромна огнена футболна топка, която се носела над имението им в Лос Анжелис, като това се случва няколко дни след споделеното в Туитър от Били Рей. Тя пише в социалната медия: “ НЛО кръжи над къщата на семейство Бекъм!”. На този пост тя получава следното туитване от нейния стилист: “Грабвай децата и бягай!”.

Уилям Шатнър
Уилям Шатнър твърди, че преди време, НЛО е спасило живота му след като мотоциклетът му се развалил насред пустинята Мохаве. Закотвен на това място, без вода, при 130-градусова температура, той споделя, че в небето изневиделица се появил мистериозен обект, който го насочил към една бензиностанция, където той вече бил в безопасност. По-късно Шантър отрича тази история в автобиографията си и споделя пред Ню Йорк Таймс: “Аз казах истината, че съм излъгал!”.

Били Рей Сайръс
Това ли е първата знаменитост, която споделя в Тweet? През есента на 2011, Били Рей Сайръс туитва своя снимка на сравнително нормален залез с коментар: “ОК…моята първа среща с НЛО. Изглеждат като 5-6 форми, приличащи на дискове, които кръжат наоколо. Специален момент с моя баща.” Сега да попитаме, ние ли пропускаме нещо тук, или на Били Рей му липсва нещо?

Сами Хагар
Бившият певец Ван Хелън не само е виждал НЛО, но също така твърди, че е бил отвличан от извънземни за “изследване”. “Видях две същества вътре в кораба.”, споделя той през 2011 когато в същото време рекламира и своите мемоари. “Те сякаш подслушваха ума ми чрез някакъв вид безжична връзка. И качиха в мен някаква информация! Това наистина ми се случи!”. А вие си мислехте, че Дейвид Лии Рот е странен…

Джон Ленън
През август 1974, бившият бийтълс е бил на покрива на своя апартамент в Ню Йорк, когато вижда НЛО с дисковидна форма, кръжащо на около 100 метра разстояние. Неговата приятелка по това време, Май Панг, успяла да хване фотоапарата и да направи няколко снимки на този обект, но когато проявили филма, всички снимки се оказали празни.

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

1 Comment
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари