7 Известни личности, които са виждали НЛО

строго секретни снимки

Близките срещи с НЛО се увеличават с феноменална скорост, затова не е изненадващо, че все повече известни личности споделят своите истории за срещата си с НЛО. Това вече не е тема табу, повечето хора по целия свят вече приемат факта, че в небето се движат неидентифицирани летящи обекти, и те са видени не от стотици, а от милиони хора.

Известните личности също виждат НЛО.
Известните личности също виждат НЛО.

Мик Джагър
Докато е на къмпинг в Гластонбъри през 1968 година, заедно с тогавашната му приятелка Мариан Фетфул, Джагър забелязва НЛО, което сякаш плава сред звездите и което той описва като “кораб-майка с формата на цигара”. Година по-късно, фронтменът на Ролинг Стоунс вижда НЛО за втори път, по време на скандалния концерт на групата в Алтамаунт. Тази среща впечатлява певеца до такава степен, че той монтира “детектор за НЛО” в имота си в Англия. А каква е мистериозната част в тази история? – Мик Джагър отива на къмпинг.

Джаки Глийсън
Актьорът комедиант Джаки Глийсън е привърженик на НЛО от дълго време. Той не веднъж е твърдял, че неговият добър приятел Ричард Никсън му е показвал останки от извънземни на разбило се НЛО, които се пазели в секретна военна база във Флорида. Когато съпругата на Глийсън споменава по-късно за инцидента пред медиите, Джаки набързо се развежда с нея…или поне това е причината според слуховете в Холивуд.

Виктория Бекъм
За да не остане по-назад, Виктория Бекъм от “Пош Спайс” също споделя, че е видяла нещо, което приличало на огромна огнена футболна топка, която се носела над имението им в Лос Анжелис, като това се случва няколко дни след споделеното в Туитър от Били Рей. Тя пише в социалната медия: “ НЛО кръжи над къщата на семейство Бекъм!”. На този пост тя получава следното туитване от нейния стилист: “Грабвай децата и бягай!”.

Уилям Шатнър
Уилям Шатнър твърди, че преди време, НЛО е спасило живота му след като мотоциклетът му се развалил насред пустинята Мохаве. Закотвен на това място, без вода, при 130-градусова температура, той споделя, че в небето изневиделица се появил мистериозен обект, който го насочил към една бензиностанция, където той вече бил в безопасност. По-късно Шантър отрича тази история в автобиографията си и споделя пред Ню Йорк Таймс: “Аз казах истината, че съм излъгал!”.

Били Рей Сайръс
Това ли е първата знаменитост, която споделя в Тweet? През есента на 2011, Били Рей Сайръс туитва своя снимка на сравнително нормален залез с коментар: “ОК…моята първа среща с НЛО. Изглеждат като 5-6 форми, приличащи на дискове, които кръжат наоколо. Специален момент с моя баща.” Сега да попитаме, ние ли пропускаме нещо тук, или на Били Рей му липсва нещо?

Сами Хагар
Бившият певец Ван Хелън не само е виждал НЛО, но също така твърди, че е бил отвличан от извънземни за “изследване”. “Видях две същества вътре в кораба.”, споделя той през 2011 когато в същото време рекламира и своите мемоари. “Те сякаш подслушваха ума ми чрез някакъв вид безжична връзка. И качиха в мен някаква информация! Това наистина ми се случи!”. А вие си мислехте, че Дейвид Лии Рот е странен…

Джон Ленън
През август 1974, бившият бийтълс е бил на покрива на своя апартамент в Ню Йорк, когато вижда НЛО с дисковидна форма, кръжащо на около 100 метра разстояние. Неговата приятелка по това време, Май Панг, успяла да хване фотоапарата и да направи няколко снимки на този обект, но когато проявили филма, всички снимки се оказали празни.

7 Известни личности, които са виждали НЛО
Нуждаем се от Вашата оценка:

1
Оставете коментар:

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Странен Уфологов

Роналд Рейгън Противникът на Картър от 1980 година, също е наблюдавал НЛО, докато е бил губернатор на Калифорния. Докато пътувал на борда на личния си самолет, през лятото на 1974 година, Роналд Рейгън видял странен обект, който плавал край прозореца на самолета. Според разказаното от Рейгън, летящият обект летял няколко минути редом със самолета, след което внезапно се изстрелял право нагоре и изчезнал за миг. Мохамед Али Докато тичал сутринта в централния парк на Ню Йорк един ден, боксовата легенда Мохамед Али видял ярка светлина да се появява над главата му и да се движи заедно с него. Но това… Read more »