Да опазим домът си от завистливите гости – Подарък картина

Предпазване на дома

Добронамерени ли сте? Вярвате ли, че вашите приятели са добронамерени? Замисляли ли сте се, колко от тях ви завиждат, за едно или друго нещо. Представете си, колко уязвим може да бъде Вашия дом когато дойдат недоброжелатили в него. Знаете ли, колко лесно може да се подхвърли магия и да се изгони щастието на улицата? Има хора, които и без да разбират от магии са способни да ги правят на подсъзнателно ниво. Има и енергийни вампири, които могат да изсмукват силата ви, както на Вас така и на Вашият дом.  Спомнете си колко пъти сте се чувствали зле след като ви е посетил един или друг ваш „приятел“. Дори след разговор по телефона,  можем да усетим влиянието на някой които тайничко ни завижда.

Стига толкова, проблеми внесени отвън в къщи. Стига, толкова болка пренесена през вратата на родния дом. Аз ви обещавам, че вече никога няма да изпитвате подобни усещания, защото направих нещо за Вас. Направих, нещо, което ще обезкуражи хората с злите очи и завистливите приятели. Нарисувах картина. Необикновена картина, която реших да подаря именно на Вас. Тази картина е пълна с положителна енергия. Рисувах я докато бях в дълбок транс след медитация с холотропно дишане. Когато я рисувах, вложих душата си в нея, за да защити вас и вашият дом от негатива, които може да бъде внесен от вън. Да напълни домът ви с радост и щастие. Да сте щастливи и защитени. Да ви обичат близките и любими хора и винаги да се връщат в къщи.

Свалете картината и я разпечатайте . След това я сложете на видно място в домът си, така, че хората, които ви идват на гости да я видят докато влизат. Който е дошъл с лоши намерения, ще усети  безпомощност и ще си отиде бързо, а добрите и истински приятели ще остават за дълго. И помнете, колкото по-дълго време картината стой в Вашият дом, толкова по-силна ще става. Понякога вечер можете да храните картината, като    нея няколко парчета хляб за ангелите на доброто. Сутрин просто можете да го натрошите и да го дадете на птичките.  Никога на никой, не казвайте защо сте сложили картината там. Предпазване на дома

0 0 гласове
Article Rating
Subscribe
Изключване на известията
guest

0 Comments
Вградени обратни връзки
Вижте всички коментари